Spoznáte túto štýlovú 'Cruellu' v uliciach?! Slávna speváčka zaujala Londýn

Patrí medzi hviezdy, ktoré rozhodne môžu ísť príkladom, keď je reč o dodržiavaní protipandemických opatrení. A nielen to. Speváčka Cher si pri tom stále dokáže udržať neprehliadnuteľný štýl.

14.12.2020 00:00
debata
Speváčka a herečka Cher na ceste do BBC studios... Foto: MATRIXPICTURES.CO.UK / Matrix / Profimedia
Speváčka a herečka Cher na ceste do BBC studios v Londýne. Speváčka a herečka Cher na ceste do BBC studios v Londýne.

Sedemdesiatšty­riročná hudobná ikona sa v týchto dňoch nachádza v Londýne, kde sa zúčastnila na nahrávaní a nakrúcaní v štúdiách televíznej stanice BBC. Práve pri tejto príležitosti ju zachytili aj objektívy reportérov. Cher sa totiž nehrala na žiadnu veľkú hviezdu a vyrazila si aspoň na pár minút aj do londýnskych ulíc.

Speváčka sa chránila rúškom, ktoré jej zakrývalo nos aj ústa. Stále však bola rozpoznateľná vďaka svojmu nezameniteľnému pohľadu. A pútala pozornosť aj štýlom. K úzkym džínsovým nohaviciam si obliekla zaujímavý kabát v kombinácii čierno-bielej farby, ktorý doladila podobne riešená baretka. Nejednému fanúšikovi by mohlo napadnúť, či inšpirácia neprišla od Cruelly De Vil, hlavnej postavy populárnej rozprávky 101 dalmatíncov.

V tomto prípade si však myslíme, že držiteľka Oscara, ktorá na scéne pôsobí už bezmála šesť dekád, je o niečo príjemnejšia dáma. Dôkazom je napríklad aj fakt, že sa nedávno priamo zapojila do kampane na oslobodenie slona Kaavana a dokonca poskytla financie na jeho premiestnenie zo zajatia do džungle v Kambodži. Rovnako sa začala angažovať v pomoci jedinej gorile, ktorá zostala v zoo v Bangkoku a snaží sa o to, aby mohlo byť zviera umiestnené medzi svoj druh do prírody.

Cher sa tiež v uplynulých mesiacoch angažovala v intenzívnej podpore prezidentského kandidáta Joea Bidena, ktorý vo voľbách napokon aj zvíťazil. Ikonická hudobná hviezda dokonca zaspievala na niekoľkých jeho mítingoch pred novembrovými voľbami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #paparazzi #speváčka #Cher #štýl

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...