Meghan prvýkrát od správ o potrate vystúpila verejne: Pokojná a atypicky krásna!

Prvé verejné vystúpenie od správy o potrate urobila v nedeľu vojvodkyňa Meghan, manželka britského princa Harryho. Vybrala si na to akciu televíznej stanice CNN pod názvom CNN Heroes: An All-Star Tribute.

14.12.2020 09:27
debata
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu na archívnom zábere.

Na tomto podujatí sa každoročne upozorňuje na výnimočné osobnosti z bežného života, ktorá sa zaslúžili o pomoc či výrazným spôsobom ovplyvnili naše bežné fungovanie. Niekdajšia seriálová hviezda sa prihlásila so správou, v ktorej vyzdvihla pomoc dobrovoľníkov a zdravotníkov v čase pandémie.

„Uplynulé mesiace boli všeobecne náročné pre všetkých,“ uviedla Meghan Markle v nahrávke, ktorú zverejnilo CNN na Twitteri. „Videli sme dobro v ľuďoch, v našich susedoch a v celých komunitách, ktoré sa schádzali, aby povedali, že nebudú stáť bokom, zatiaľ čo naši susedia budú hladní,“ komentovala Meghan vzájomnú pomoc medzi ľuďmi v prvej vlne pandémie koronavírusu, ktorá však pokračovala aj v lete a na jeseň.

Ona sama s manželom Harrym sa ešte na jar rozhodli zapojiť do komunitnej pomoci a v Los Angeles, kam sa presťahovali, sa podieľali na rozdávaní jedla v okolí pre rodiny v núdzi.

Médiá upozornili na to, že išlo o vôbec prvé verejné vystúpenie od zverejnenia informácie, že v lete tohto roka prišla americko-kanadská herečka o bábätko. „Strata dieťaťa znamená takmer neznesiteľný smútok,“ opísala svoje pocity v článku pre New York Times. Jej cieľom pritom bolo vlastným príbehom upozorniť na to, že téma potratu je stále tabu, až príliš málo zo žien hovorí o strate dieťaťa: „Stratiť dieťa znamená cítiť takmer neznesiteľný smútok, ktorý mnohí zažívajú, ale o ktorom len málokto hovorí.“

Vo videu s príhovorom pre CNN pôsobila vojvodkyňa vyrovnane, no vážne a trošku prekvapila svojou vizážou. Bol to pravdepodobne najmä tmavší odtieň jej rúžu, ktorý ju na prvý pohľad zmenil. Počas účasti na kráľovských povinnostiach v uplynulých rokoch musela totiž 39-ročná Meghan rešpektovať nepísané pravidlá o decentnom vzhľade a veľmi nevýraznom mejkape či úprave vlasov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vystúpenie #zmena imidžu #CNN #vojvodkyňa Meghan

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...