Cyrusovej ex ako novodobý Phelps? Chce si vyplávať olympiádu... aha, na tie svaly!

Svet ho vnímal najmä ako speváka a počas roka 2020 aj ako partnera speváčky Miley Cyrusovej, s ktorou sa však už stihli rozísť. Možno aj preto nedávno 23-ročný Cody Simpson mimoriadne prekvapil verejnosť.

15.12.2020 12:30
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cody Simpson (@codysimpson)

Rodák z Austrálie, ktorý sa roky venuje aj plávaniu, oznámil na sociálnej sieti, že sa kvalifikoval na jeho prvé plavecké preteky, ktoré by mohli rozhodnúť o jeho účasti na najbližšej olympiáde.

„Rád by som sa podelil o tento osobný míľnik a umožnil vám vstup na moju súčasnú cestu športovca, ktorú som doposiaľ držal skôr v ústraní,“ napísal na Instagrame Simpson k víťaznej fotografii pri bazéne. Urastený blondiak sa kedysi venoval plávaniu ako tínedžer. Dokonca získal niekoľko zlatých medailí na plaveckých majstrovstvách v austrálskom Queenslande. Kariéru však prerušil, keď sa ukázal aj jeho hudobný talent a dostal príležitosť, ktorú podľa vlastných slov „nemohol odmietnuť“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brett Hawke (@hawkebr)

„Mal som príležitosť zažiť a naučiť sa toľko ako hudobník z koncertovania po celom svete, vydávania albumov, vystupovania v hlavnej úlohe na Broadwayi, publikovania basní, cestovania s OSN a mojich aktivít v oblasti životného prostredia a oceánov. Za toto budem navždy vďačný,“ napísal Cody Simpson.

„Teraz takmer presne o 10 rokov neskôr som tu ešte raz. Po celé roky ma poháňal tichý oheň v žalúdku, keď som sa vracal k plaveckému športu, s myšlienkou, že rok 2020 bude rokom, v ktorom skúsim opäť trénovať. Už po 5 mesiacoch pobytu vo vode s mojím neuveriteľným trénerom (pozn. red.“ Brett Hawke) som bol schopný zvíťaziť a zabezpečiť si miesto na budúcom ročníku austrálskych olympijských skúšok na 100 metrov motýlik. Mojou najväčšou ambíciou je rozšíriť hranicu a vnímanú predstavu toho, čo je možné, aby niekto dosiahol za jediný život. Som tu, aby som vám povedal, že môžete urobiť čokoľvek, ak ste ochotní na tom pracovať," podelil sa ešte o svoje pocity spevák, zabávač a zdá sa, že možno čoskoro aj olympionik Simpson.

Spevák Cody Simpson na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Spevák Cody Simpson na archívnom zábere. Spevák Cody Simpson na archívnom zábere.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #olympiáda #plávanie #Instagram #úspech #Cody Simpson

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...