Zasnúbila sa hviezda 50 odtieňov sivej tajne? Jej prstík zdobí poriadny šuter

Súkromný život herečky Dakoty Johnsonovej je jedna veľká záhada. Aj napriek príležitostným záberom, ktoré sa podarí zhotoviť paparazzom, málokto vie, ako to vyzerá v jej vzťahu s hudobníkom Chrisom Martinom.

15.12.2020 13:30
debata
Herečka Dakota Johnson prišla na vyhlásenie... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Dakota Johnson prišla na vyhlásenie Film Independent Spirit Awards v kreácii Gucci. Herečka Dakota Johnson prišla na vyhlásenie Film Independent Spirit Awards v kreácii Gucci.

S bývalým manželom začala americká herečka randiť v roku 2018 a hoci sa vyhýbajú spoločnej účasti na červenom koberci, aj posledné paparazzovské snímky naznačujú, že sú stále spolu. Ba možno aj viac. Že sa možno zasnúbili.

S touto informáciou prišiel ako prvý portál Page Six, ktorý disponuje najnovšími fotografiami 31-ročnej predstaviteľky Anastasie Steelovej z filmovej ságy Päťdesiat odtieňov sivej. Na nich je Dakota Johnson zachytená s prsteňom, ktorý mnohí považujú za zásnubný. Ide o klenot s výrazným zeleným kameňom, pravdepodobne smaragdom, ktorého hodnota musela prekročiť niekoľko desiatok tisíc dolárov.

Reči o tom, že frontman kapely Coldplay a bývalý manžel herečky Gwyneth Paltrowovej požiadal o ruku svoju hollywoodsku priateľku, sa začali šíriť rýchlosťou blesku. Ani jeden zo zástupcov hviezdneho páru však nič podobné nepotvrdil. Na otázky médií zatiaľ nereagovali. To je však v súlade s filozofiou dvojice nekomentovať pre médiá ich privátny život.

Ak by sa informácie potvrdili, je možné, že v roku 2021 sa svet dočká ďalšej veľkej šoubiznisovej svadby. Pre Johnsonovú, ktorá je dcérou herečky Melanie Griffithovej a herca Dona Johnsona, by to bolo prvé manželstvo. Martin bol, ako sme už spomenuli, ženatý s držiteľkou Oscara – Gwyneth Paltrowovou, s ktorou majú spolu aj dve deti.

Ako píšu niektoré americké médiá, údajne je to aj skvelý vzťah Dakoty Johnsonovej s oboma ratolesťami hudobníka, ktorý ho podnietil ku kroku posunúť ich vzťah na ďalší level. „Veľmi si spolu rozumejú a to je pre Chrisa dôležitá vec,“ uviedol ešte dávnejšie zdroj.

Dakota Johnson na udeľovaní Hollywood Film Awards.
Herečka Dakota Johnson uviedla v Toronte...
+6Dakota Johnson na premiére filmu  Suspiria v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #paparazzovia #Dakota Johnson #Chris Martin

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...