Cítim sa ako dvadsaťročná, hovorí Sophia Loren. Som šťastná, to je dôvod!

Už niekoľko týždňov je možné na obrazovkách streamovacej televízie Netflix vidieť nový film talianskej ikony Sophie Lorenovej. Hoci jej ťahá na 87, stvárňuje v ňom energickú ženu a rovnaká je aj v živote.

16.12.2020 00:00
debata
Herečka Sophia Loren si počas galavečera... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Sophia Loren si počas galavečera Governors Awards prevzala jednu z cien. Herečka Sophia Loren si počas galavečera Governors Awards prevzala jednu z cien.

„Niekedy, keď poviem nahlas, že mám 86 rokov, sama tomu neviem uveriť. Cítim sa ako dvadsaťročná,“ citoval Lorenovú portál AARP.org. Loren sa podľa vlastných slov každý deň pozrie do zrkadla a cíti sa šťastná. Nejde však o to, že by si umelo pridávala sebavedomie. „Keď sa pozerám do zrkadla, vždy samu seba povzbudím. Vnútorne sa cítim šťastná, cítim sa sebaisto a to je to, na čom záleží,“ komentovala držiteľka Oscara.

Pre portál tiež prezradila, že aj keď ako dieťa zažila vojnové roky, vždy mala hlavu v oblakoch. „Túžila som byť herečka. Ako Rita Hayworth. Akurát som potrebovala trošku pomôcť,“ vysvetlila Loren, ktorej kariéru odštartovala účasť a víťazstvo v súťaži krásy.

Dnes, po viac ako 60 rokoch sa stále dokáže postaviť pred kamery a predviesť skvelý herecký výkon. To sa podľa mnohých kritikov podarilo aj v snímke The Life Ahead, kde stvárnila madam Rosu.

„Rada pracujem a ak sa zamilujete do príbehu, ktorý ste ako herec dostali, je to čarovný pocit. Presne to sa stalo mne aj môjmu synovi, keď sme spolu robili tento film. Čo vznikne medzi mladým, problémovým chlapcom a ženou, ktorú hrám, je nádherné. Presne taký typ zázrakov potrebujeme v dnešných časoch,“ doplnila ešte Sophia Loren, ktorá má s oboma synmi skvelý vzťah.

Režisér Edoardo Ponti, ktorý je mladším z jej dvoch detí, ju dokonca fotografoval v rámci promo záberov pre televíziu Netflix k novému filmu. Na záberoch pózuje nestarnúca hviezda s úsmevom a v modrom kostýme a vyzerá naozaj úžasne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #syn #nakrúcanie #Sophia Loren

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...