Unikla nahrávka rozzúreného Cruisa! Kričí na štáb Mission: Impossible pre covid

O hercovi Tomovi Cruisovi sa hovorí ako o veľkom profesionálovi. Svoju prácu berie vážne. Ale zdá sa, že spolupráca s ním ľahká rozhodne nebude. Skôr naopak...

16.12.2020 11:21
debata
Herec Tom Cruise počas nakrúcania filmu Mission... Foto: SITA/AP, Cecilia Fabiano
Italy Mission Impossible 7 Herec Tom Cruise počas nakrúcania filmu Mission Impossible 7 v Ríme zdraví fanúšikov.

Britský denník The Sun získal audio nahrávku, ktorá zachytáva hollywoodsku hviezdu v situácii priamo na pľaci pri nakrúcaní filmu Mission: Impossible 7. Cruise v nej kričí na nekonkretizovaného člena štábu, ktorý porušil pravidlá stanovené pre filmovanie v rámci pandémie covid-19.

„Ak ťa ešte raz uvidím toto urobiť, pôjdeš, ku..a, odtiaľto preč. A ak to urobí niekto iný zo štábu, pôjde tiež. Aj ty, aj ty,“ znie rozhnevaný Cruisov hlas, ktorý zjavne mieri k viacerým členom filmového štábu. „Neopovážte sa, ku..a, urobiť niečo také ešte raz,“ kričí tiež údajne Cruise.

Podľa informácií britských novín jeho hnev vyvolalo porušenie pravidiel, keď sa dvaja členovia štábu postavili pred obrazovku zachytávajúcu dianie na pľaci na bližšie ako jeden meter.

„Tam v Hollywoode sa znovu robia filmy vďaka nám. Vytvárame tisícky pracovných miest, vy sr..i,“ znie tiež na nahrávke, ktorou disponuje The Sun. „Takto to je. Žiadne ospravedlňovanie. To môžete hovoriť ľuďom, ktorí prichádzajú o strechu nad hlavou, lebo náš priemysel je na dne,“ pokračoval ešte Cruise, ktorý tiež dodal, že za žiadnu cenu nezastavia nakrúcanie pokračovania slávnej akčnej série. „Rozumeli ste tomu? Ak to uvidím znovu, pôjdete do…,“ doplnil ešte hollywoodsky herec.

Snímka vzniká v uplynulých mesiacoch na viacerých miestach v Európe, pričom ju už raz museli pozastaviť práve pre vírus prítomný medzi členmi štábu. Po boku Cruisa sa v hlavnej ženskej úlohe herečka Hayley Atwell.

Herec Tom Cruise počas nakrúcania filmu Mission...
Herec Tom Cruise počas nakrúcania filmu Mission...
+4Herec Tom Cruise a jeho kolegyňa Hayley Atwell...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Tom Cruise #hnev #nahrávka #Mission: Impossible #koronavírus

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...