Pre každé dieťa vlastný otec! S tým posledným je vraj Kate Hudsonovej najlepšie

Svet ju pozná ako herečku z množstva romantických komédií, v ktorých neustále hľadá lásku.

17.12.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Hudson (@katehudson)

To možno tak trošku čiastočne platí aj v súkromí. Ale zatiaľ posledný muž, ktorý dostal od Kate Hudsonovej šancu, pôsobí ako ten pravý.

Hollywoodska hviezda tvorí pár s Dannym Fujikawom, ktorému už stihla porodiť dcérku Raini. Plavovláska, ktorá sama pochádza z hereckej rodiny, je pritom v prípade svojich ratolestí pomerne neortodoxná mama – každému svojmu potomkovi dopriala vlastného otca.

Iba nedávno zdieľala na svojom Instagrame roztomilý záber všetkých troch detí. Na zábere nechýba 16-ročný Ryder, ktorého otcom je hudobník Chris Robinson, ale ani 9-ročný Bingham, ktorého otcom je zase spevák a skladateľ Matthew Bellamy.

Herečka Kate Hudson a jej partner Danny Fujikawa. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Kate Hudson a jej partner Danny Fujikawa. Herečka Kate Hudson a jej partner Danny Fujikawa.

Dvojicu chlapcov potom dopĺňa rozkošná dcérka Raini, ktorá sa usmieva od ucha k uchu a zastupuju „fujikawovské“ gény. Mimochodom, aj v tomto prípade sa prejavila herečkina slabosť pre hudobnú brandžu, Danny Fujikawa sa tiež živí hudbou.

Dvojica spoločne so všetkými troma deťmi strávila takmer uplynulý celý rok a rovnako absolvovali spoločne aj karanténu. Tá bola pre mnoho párov a rodín zaťažkávacou skúškou, ale v prípade hrdinky filmu Ako prísť o chlapa za 10 dní to vraj bola skôr prechádzka ružovou záhradou.

„Neviem si predstaviť nikoho iného, s kým by som chcela stráviť karanténu. Je najlepší. Bolo nám spolu veľmi dobre,“ uviedla dcéra slávnej herečky Goldie Hawnovej. Želáme teda, nech to vydrží…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Kate Hudson #Instagram #Danny Fujikawa

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....