Rozkošná foto na vianočnú pohľadnicu! Deti Williama a Kate sú ako z reklamy

Stalo sa už tradíciou, že členovia britskej kráľovskej rodiny zverejňujú s príchodom Vianoc oficiálny vianočný portrét a pozdrav. Ani tohtoročný nesklamal. Samozrejme, najviac boduje rodina Kate a Williama.

17.12.2020 08:00
debata (2)
zväčšiť Takto vyzerá vianočný rodinný portrét princa... Foto: SITA/AP, Matt Porteous
Takto vyzerá vianočný rodinný portrét princa Williama, jeho manželky Kate a ich troch detí - princa Georga, princa Louisa a princeznej Charlotte. Takto vyzerá vianočný rodinný portrét princa Williama, jeho manželky Kate a ich troch detí - princa Georga, princa Louisa a princeznej Charlotte.

Britský následník trónu a jeho manželka, vojvodkyňa Kate na oficiálnej instagramovej stránke zverejnili rodinnú fotografiu, z ktorej srší dobrá nálada a energia, umocnená najmä šťastnými úsmevmi všetkých troch detí. Kým chlapci, princovia George a Louis sa túlia k svojmu otcovi, princezná Charlotte sedí spokojne na maminých kolenách.

„Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sú nadšení, že sa môžu s vami podeliť o nový obrázok rodiny, ktorý bude zároveň zdobiť tohtoročné vianočné pohľadnice,“ píše sa vo vyhlásení na Instagrame.

zväčšiť Princ Charles a jeho manželka Camilla,... Foto: SITA/AP
Britain Royals Princ Charles a jeho manželka Camilla, vojvodkyňa z Cornwallu na zábere, ktorý zdobí ich vianočný pozdrav.

Autorom záberu je Matt Porteous a fotografia kompletnej rodiny prichádza len pár dní po tom, čo sa celá rodina objavila na vianočnom predstavení v Londýne a dokonca sa prešli po červenom koberci.

Vianočný pozdrav zverejnil aj Williamov otec, princ Charles s manželkou Camilou. Ich spoločná fotografia vznikla ešte na jeseň a zachytáva ich spokojne sediac v rozkvitnutej záhrade. Dvojica sa rozhodla o fotografiu z usadlosti v Birkhall v Škótsku, kde strávili karanténu na jar tohto roka, keď princovi Charlesovi test preukázal infikovanie sa koronavírusom.

Britský princ William sa v piatok večer s celou...
Britský princ William a Kate sa v piatok večer...
+2Vojvodkyňa Kate a princom  Louisom a princeznou...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #Vianoce #princ charles #pohľadnica

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...