George Clooney sa zastal Toma Cruisa! Má pravdu, no asi by som jednal inak...

Nahrávka herca Toma Cruisa, ktorý nahnevane kričí na členov filmového štábu a vulgárne im nadáva pre porušenie pravidiel v rámci pandémie covidu, obletela svet. Jeden z jeho slávnych kolegov sa ho však otvorene zastal.

17.12.2020 10:29
Herec George Clooney na archívnom zábere. Foto: ,
Herec George Clooney na archívnom zábere.
debata

„Nemyslím si, že reagoval prehnane, pretože je to skutočný problém,“ vyhlásil na Cruisovu adresu herec George Clooney. Držiteľ Oscara sa v rozhovore pre rozhlasovú šou Howarda Sterna na vlnách SiriusXM tiež podelil o vlastnú skúsenosť. „Mám priateľa, ktorý pracuje ako člen štábu pre jednu televíznu šou a zažil presne tú istú vec. Akurát s výrazne menšou medializáciou,“ pokračoval Clooney.

Päťdesiatdeväťročný herec však zároveň zdôraznil, že on by asi situáciu riešil miernejšie. „Snažil by som sa, viete, snažil by som sa neísť tak tvrdo do ľudí,“ komentoval Clooney. „Ste v pozícii sily a to je zložitá situácia. Máte zodpovednosť za všetkých ostatných a v tom má úplnú pravdu. Ak sa produkcia spomalí, alebo nebodaj zastaví, skutočne veľa ľudí príde o prácu. Ľudia musia tomu rozumieť a mali by prevziať tiež túto zodpovednosť. Ale nie je môj štýl žiadať ich o to podobným spôsobom,“ vysvetlil následne Clooney.

„Myslím si, že nemusí nevyhnutne pomôcť veci, ak takto prstom ukážete na konkrétnych ľudí,“ podotkol tiež herec, no zároveň zdôraznil, že rozumie, prečo sa Tom Cruise takto správal. „Asi by som to spravil inak, ale tiež nepoznáme všetky okolnosti. Možno sa mu niečo podobné stalo už desať, pätnásťkrát predtým,“ doplnil hrdina očakávanej sci-fi snímky Midnight Sky, ktorá bude mať premiéru počas Vianoc na Netflixe.

Clooney film spoluprodukoval, podobne ako to robí Tom Cruise pri siedmom filme Mission: Impossible, čím pre neho, samozrejme, vzniká väčšia zodpovednosť za dokončenie nakrúcania. O tom, čo kričal rozhnevaný Tom Cruise na členov štábu, si môžete prečítať tu.

Herec Tom Cruise počas nakrúcania filmu Mission...
Herec Tom Cruise počas nakrúcania filmu Mission...
+4Herec Tom Cruise a jeho kolegyňa Hayley Atwell...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obrana #Tom Cruise #George Clooney #nahrávka

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...