Foto-návrat do dávnej minulosti! Sladký 20-nik Brad Pitt, takto začínal v Hollywoode

Brat Pitt oslavuje 18. decembra 57 rokov! Ako sa zmenil od konca osemdesiatych rokov? Pozrite sa!

18.12.2020 00:00
debata

Roky plynú v Hollywoode rovnako rýchlo ako vo zvyšku sveta. Mnohé hviezdy by práve čas túžili čarovne stopnúť a zastavili tak starnutie. Ako je na tom Brad Pitt? Hoci okrúhla šesťdesiatka sa blíži, na ženy stále pôsobí ako magnet.

Brad Pitt v roku 1989 vo filme Cutting Class. Foto: Profimedia
Brad Pitt Brad Pitt v roku 1989 vo filme Cutting Class.

William Bradley Pitt sa narodil 18. decembra 1963 v americkom meste Shawnee, v štáte Oklahoma. Detstvo prežil v Springfielde, štát Missouri. Napriek tomu, že herectvo bolo vždy jeho obľúbeným koníčkom, sa po strednej škole rozhodol študovať žurnalistiku, grafický dizajn a reklamu na University of Missouri.

Brad Pitt v roku  1990 v seriáli Glory Days. Foto: Profimedia
Brad Pitt Brad Pitt v roku 1990 v seriáli Glory Days.

V roku 1986 sa odsťahoval do Los Angeles a pokúšal sa o hereckú kariéru. V roku 1987 získal menšiu rolu v legendárnom seriáli Dallas, v ktorom sa objavil ako Randy. V roku 1990 si zahral v seriáli Glory Days, v tom istom roku sa objavil v snímke Cutting Class.

Rok 1996: Herecký pár Gwyneth Paltrow a Brad...
Brad Pitt v roku 1989 vo filme Cutting Class.
+3Brad Pitt v roku  1990 v seriáli Glory Days.

Diváci si mladého fešáka Pitta pamätajú najmä z roku 1991, kedy svojím výkonom zažiaril vo filme Thelma & Louise (Thelma a Louisa). Vyslúžil si všeobecné uznanie a upútal pozornosť významných režisérov. Pitt mal v tom čase 28 rokov.

Po boku hviezdneho Toma Cruisa si zahral vo filme Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (Interview s upírom, 1994), ktorý z neho urobila hviezdu. Následne hral v ďalších komerčne úspešných filmoch ako Seven (Sedem, 1995) a Twelve Monkeys (Dvanásť opíc, 1995). Práve deväťdesiate roky priniesli Pittovi svetový úspech a obdiv, ktorý sa ho drží doteraz.

Herec Brad Pitt n azábere z roku 2020. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Brad Pitt Herec Brad Pitt n azábere z roku 2020.

Stvárnil výrazné postavy v snímkach Sedem rokov v Tibete, Zoznámte sa, Joe Black, Pán a pani Smithovci, Babel, Nehanební bastardi, Vtedy v Hollywoode. Na svojom konte má dve zlaté sošky Oscara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Oscar #brat pitt #Thelma a Louisa

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....