Dcérka Hágerovej a Juraška pred kamerami! Úplne nás dostala, opisuje pyšná mama

Moderátorka Diana Hágerová sa v roku 2017 stala mamou dcérky Izabely.

18.12.2020 00:00
Diana Hágerová , Roman Juraško Foto:
Diana Hágerová , Roman Juraško a ich dcéra Izabelka pred kamerami videoklipu Kúzlo Vianoc.
debata

Už o pár mesiacov porodí svojmu partnerovi, Romanovi Juraškovi, druhého potomka. Vianočné obdobie tak trojčlenná rodinka prežíva v sladkom očakávaní budúcnosti. Obaja moderátori sa spolu s ich malou dcérkou postavili pred kamery v klipe Alex Haňdiakovej a Martina Klinčúcha s názvom Kúzlo Vianoc.

Diana Hágerová a  Roman Juraško pred kamerami... Foto: archív dvojice AlexiaH, Martin Klinčúch
diana hágerová Diana Hágerová a Roman Juraško pred kamerami videoklipu Kúzlo Vianoc.

Melódia skladby hrala v mysli speváčky už od malička, ale verejnosti sa ju rozhodla predstaviť až teraz: „Je to moja srdcovka a v podstate úplne prvá pesnička, ktorú som kedy vymyslela. Mala som ju v hlave už od malička a bola pre mňa taká silná, že som si ju zapamätala až dodnes,“ povedala Alex.

V piesni znie aj hudobné umenie bubeníčky Nikolety Šurinovej, ktorá sa zviditeľnila aj účasťou v šou Česko Slovensko má talent. Svojou dokonalou hrou na bicie dodáva skladbe správnu gradáciu.

Úlohy hercov vo videoklipe sa ujali Diana Hágerová a Roman Juraško s dcérkou Izabelkou. „Nakrúcanie videoklipu malo takú úžasnú atmosféru, že sme si chvíľkami pripadali akoby už naozaj boli Vianoce. Všetko do seba pekne zapadalo. Na každom členovi tímu bolo vidieť, že mu na tomto projekte záleží. To sú tie momenty, keď práca nie je prácou. Rovnako sme sa cítili aj my. Radosť pracovať-nepracovať s takýmito ľuďmi,“ teší sa Diana.

"Pre Izabelku to bol prvý naozajstný kontakt s kamerou a hoci sme to tušili, lebo doma je to malá speváčka a herečka, úplne nás dostala. Nakrúcanie si užívala do poslednej chvíle. K celému skvelému zážitku u nej dopomohol aj psík, ktorý s nami celé nakrúcanie absolvoval,“ dodáva Roman Juraško.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Roman Juraško #Diana Hágerová #Alex Haňdiaková #Martin Klinčúch

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...