Hviezda Hry o tróny: Mala som rúško pri pôrode, vy ho môžete mať v supermarkete!

Nielen na Slovensku je početná skupina protestujúcich, ktorí odmietajú nosiť ochranné rúška napriek celosvetovej pandémii, ktorá komplikuje (a aj siaha na) životy ľudí už niekoľko mesiacov.

21.12.2020 00:00
debata
Herečka Sophie Turner v kreácii Louis Vuitton. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Sophie Turner v kreácii Louis Vuitton. Herečka Sophie Turner v kreácii Louis Vuitton.

Herečka Sophie Turner, ktorú svet pozná najmä ako Sansu Starkovú zo seriálu Hra o tróny, má presne pre nich veľmi jasný a rezolútny odkaz. „Ak som ja mohla mať rúško, keď som rodila, vy si ho môžete nasadiť, keď nakupujete vo Walmarte (pozn. sieť supermarketov),“ odkázala 24-ročná herečka.

Sophie Turner priviedla na svet svoje prvé dieťa tento rok v lete a práve pre bezpečnosť a zdravie pôrodníka a jeho tímu pri zákroku mala herečka nasadené rúško rovnako ako celý zdravotnícky personál. Tunerovej a jej manželovi Joeovi Jonasovi sa narodila zdravá dcérka Willa.

Rodina žije v Los Angeles, ktoré patrí medzi stále výrazne zasiahnuté oblasti v rámci rastu nových infekcií a počtu hospitalizovaných v nemocniciach. Blondínku vraj hnevá, koľko ľudí sa správe neohľaduplne v súčasnej pandemickej situácií a nemyslia na zdravie iných. Nenosenie rúška sa podpisuje na šírení vírusu covid-19, čo bolo preukázané už aj vedecky.

Herečka Turner sa momentálne sústreďuje na rodinné povinnosti, ale stále sa snaží byť aktívna aj na sociálnych sieťach. Nedávno pridala spomienkové zábery z minulosti, ktoré zachytávajú ešte chvíle bez koronavírusu. Hviezdu na nich vidieť napríklad na narodeninovej párty jej manžela, ale tiež napríklad v závere tehotenstva, keď pózovala pred zrkadlom a odhalila svoje bruško. Väčšinu fotografií doteraz verejnosť nevidela. Pozrieť si ich môžete kliknutím na šípku vpravo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sophie Turner (@sophiet)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Sophie Turner #koronavírus #ochranné rúško

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....