Tri poklady Anny Kurnikovovej! Dvojičky oslávili 3. narodeniny, tu sú čerstvé foto

Oslávili už tri roky, ale deti niekdajšej tenisovej hviezdičky Anny Kurnikovej a speváka Enriqueho Iglesiasa si zatiaľ veľa "slávy" neužili. Rodičia ich strážili ako oko v hlave.

19.12.2020 00:00
debata

Ruská rodáčka však nedávno prekvapila, keď sa rozhodla zdieľať aktuálne zábery svojich dvojičiek – dcérky Lucy a syna Nicholasa. Zábery zverejnila na mikroblogovacej sieti Instagram.

Dcérku Lucy zachytáva fotografia s rozkošným úsmevom na tvári a plavými kaderami lemujúcimi jej hlavu. Syn Nicholas sa zase spokojne usmieva na druhej fotke, na hlave má nasadenú šiltovku so šiltom smerom dozadu a oblečené značkové tričko s golierikom.

Dvojičky prišli na svet 16. decembra 2017, pričom správa o ich narodení vtedy prekvapila početnú základňu fanúšikov oboch rodičov z celebritného páru. Kurnikovovej sa totiž tehotenstvo podarilo utajiť do poslednej chvíle a dvojica o ňom informovala vlastne až v momente, keď už deti boli na svete.

Rovnako sa dvojici podarilo utajiť aj tretie tehotenstvo, pričom trojnásobnou mamičkou sa pôvabná plavovláska stala začiatkom tohto roka. Kurnikovová priviedla na svet dcérku Mary. Jej záber v bielych šatách a s úsmevom na tvári tenistka tiež zdieľala s rozkošným popisom: „Wimbledon, prichádzam ja!“

Tridsaťdeväťročná tenistka sa v posledných rokoch naplno sústredila na rolu matky, ale popri tom nezabúdala plniť aj svoje profesionálne povinnosti ako modelka a ambasádorka niekoľkých značiek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Instagram #Anna Kurnikovova #Enrique Iglesias

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...