Koniec po 4 rokoch! Agentka Scullyová je opäť single, vzťah s tvorcom Koruny stroskotal

Herečka Gillian Anderson sa po štyroch rokoch rozišla so scenáristom a jedným z tvorcov populárneho seriálu Koruna (The Crown), Petrom Morganom.

20.12.2020 00:00
Herečka Gillian Anderson. Foto: ,
Herečka Gillian Anderson.
debata

52-ročná americká hviezda a známy scenárista sa mali rozísť ako priatelia, no správu oficiálne ešte nepotvrdili. Podľa portálu MailOnline sa dvojica mala rozísť aj z dôvodu ich časovej zaneprázdnenosti. Gillian Anderson, ktorá je momentálne aj jednou z hviezd seriálu Koruna, v ktorom stvárňuje postavu Margaret Thatcherovej, ešte minulý mesiac pózovala s Morganom na spoločnej fotografii na sociálnych sieťach.

Herečka Gillian Anderson na zábere zo seriálu... Foto: SITA/AP, Des Willie
Herečka Gillian Anderson na zábere zo seriálu The Crown. Herečka Gillian Anderson na zábere zo seriálu The Crown.

Už bývalý pár, ktorý spoločne pracoval na úspešnej sérii spoločnosti Netflix, spolu nikdy nežil v jednej domácnosti. Obaja majú z predošlých vzťahov potomkov.

V úlohe britskej premiérky ju fanúšikovia seriálu milujú. Slávu jej však už pred rokmi priniesla iná úloha – odmeraná agentka Scullyová z kultového seriálu Akty X. Za túto rolu v sledovanom cykle epizód o paranormálnych javoch získala cenu Emmy a Zlatý glóbus. Seriál Akty X sa natáčal v rokoch 1993 až 2002. Vrátil sa však následne aj v rokoch 2016 a 2018.

Peter Morgan stojí za seriálom The Crown, ktorý má okrem iného na konte aj dva Zlaté glóbusy. Projekt mapuje šesť desaťročí vlády kráľovnej Alžbety II., pričom herecké obsadenie projektu sa obmieňa, aby bolo v súlade s vekom postáv.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Gillian Anderson #koruna

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....