Bude to navždy jedna z mojich top skúseností, opisuje Sväťo Malachovský

Herca Sväťa Malachovského sme mohli aktuálne vidieť v komediálnom seriáli televízie JOJ, Uhorčík.

20.12.2020 11:00
Sväťo Malachovský Foto:
Sväťo Malachovský a Táňa Pauhofová vo filme Známi neznámi.
debata (7)

Ako gróf Somlónyi bavil divákov spolu s hereckými kolegami ako René Štúr, Marián Labuda ml., Juraj Rašla, Tomáš Bezdeda, Henrieta Jančišinová – Kolláriková a mnohí ďalší. V Uhorčíkovi si dokonca okrem Somlónyiho zahral viacero menších rolí.

Sväťo Malachovský ako gróf Somlónyi a jeho... Foto: TV JOJ
uhorčík, sväťo malachovský, jozef adamčík, Sväťo Malachovský ako gróf Somlónyi a jeho pravá ruka Csáky v podaní Jozefa Adamčíka.

A hoci Malachovského diváci poznajú ako komediálneho herca, budúci rok sa predvedie v celkom inej hereckej polohe, pre mnohých možno prekvapivej. Spolu s kolegami ako Táňa Pauhofová, Tomáš Maštalír, Petra Polnišová, Klára Issová či Martin Hofmann sa k divákom dostane vo filmovej novinke s názvom Známi neznámi. Hoci má Malachovský za sebou množstvo seriálových rolí, pred filmovou kamerou stál po prvý raz. „Smutným zistením pre mňa bolo, že som spomedzi kolegov najstarší, ale čo sa filmu týka, som vlastne benjamín,“ opísal.

Aj preto si nakrúcanie svojho prvého filmu naozaj užíval. „Vďaka Wande Hrycovej a Peti Polnišovej, ktoré ma do tohto projektu oslovili ako producentky, aj vďaka režisérke Zuzke Mariankovej, som sa na istý čas ocitol medzi top profesionálnym štábom a spolu s fantastickými hereckými kolegami som si čas strávený nakrúcaním tohto filmu neskutočne užil. Bude to navždy jedna z mojich top profesijných skúseností,“ opísal herec, ktorého filmovou partnerkou sa stala česká herečka Klára Issová.

O čom je dej novinky? Počas spoločnej sviatočnej večere sa v byte stretne partia známych, ktorí sa pomerne dobre poznajú až do momentu, keď jeden z nich príde s nápadom – vyložme mobily na stôl. Dohodnú sa, že prichádzajúce esemesky či hovory budú k dispozícii všetkým.

Táňa Pauhofová vo filme Známi neznámi.
Sväťo Malachovský a Klára Issová vo filme Známi...
+1Sväťo Malachovský a Táňa Pauhofová  vo filme...

Nápad na nakrútenie snímky sa zrodil v hlave Petry Polnišovej, ktorú zaujal filmový hit Úplní cudzinci (2016) režiséra Paola Genoveseho. Ten sa s 28 lokálnymi mutáciami zapísal do Guinnessovej knihy rekordov ako film s najväčším počtom remakeov. Myšlienky sa chopila spolu s Jurajom Brockom z Angry Tiger, zostavu doplnila už ostrieľaná producentka Wanda Adamík Hrycová.

Tvorcovia filmového projektu Známi neznámi -... Foto: KATARINA HARSANYOVA
TK znamineznami terasa-1012 Tvorcovia filmového projektu Známi neznámi - zľava: Martin Hoffman, Tomáš Měcháček, Tomáš Maštalír, Petra Polnišová, Wanda Adamik Hrycová, Táňa Pauhofová, Klára Issová, Anna Kadeřávková, režisérka Zuzana Marianková a herec Svetozár Malachovský.

"Známi neznámi prinesú dvoch ľudí, Petru Polnišovú a Sväťa Malachovského v polohe, na akú nie sú slovenskí diváci zvyknutí. Obaja sú zafixovaní ako komici a napriek tomu, že ide o komédiu, ich postavy majú silnú dramatickú linku. Práve to je niečo, čo ma na tomto filme nesmierne bavilo – priniesť iný pohľad na obľúbených hercov,“ doplnila Wanda Adamík Hrycová. Horko-sladká komédia Známi neznámi vznikala počas leta a k divákom sa dostane začiatkom budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Sväťo Malachovský #seriál Uhorčík #Známi neznámi

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...