Sedemdesiatnik Paul McCartney o očkovaní proti covidu-19! Rázne vyjadrenie

McCartney má 78 rokov a patrí tak do rizikovej skupiny, u ktorej sa má v Británii s očkovaním začať.

20.12.2020 00:00
Paul McCartney Foto: ,
Paul McCartney patrí do rizikovej skupiny, má 78 rokov.
debata (32)

Britský hudobník Paul McCartney, niekdajší člen kapely Beatles, podporil očkovanie proti covidu-19 a sľúbil, že bude medzi prvými, kto si nechá vakcínu podať.

McCartney má 78 rokov a patrí tak do rizikovej skupiny, u ktorej sa má v Británii s očkovaním začať. Hudobník dúfa, že vakcína je cestou von z temného obdobia pandémie, píše britský denník. V Británii za prvý týždeň dostalo očkovanie na 138 000 ľudí. Verejne ho podstúpili aj ďalšie známe osobnosti.

„Vakcína nás z toho dostane. Myslím si, že to prekonáme, viem, že to prekonáme a vakcína je skvelá správa. Nechám sa zaočkovať hneď, ako to bude možné,“ uviedol McCartney v rozhovore s listom The Sun. Britský hudobník sa chce nechať očkovať, aby sa mohol čo najskôr vrátiť na svetové pódiá, najmä po zrušení tohtoročného festivalu v Glastonbury. Voľný čas v karanténe tento rok využil k natočeniu nového štúdiového albumu u seba doma. Súčasná situácia je podľa neho nedostatkom slobody a trpia najmä mladí ľudia, píše The Sun.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ian McKellen (@ianmckellen)

Priamo pri očkovaní sa v snahe podporiť ho u verejnosti nechal odfotiť britský herec Ian McKellen, 81-ročný predstaviteľ Gandalfa z filmovej série Pán prsteňov. Vakcínu už tento týždeň dostal aj herec a moderátor Lionel Blair alebo britská kuchárka a televízna moderátorka Prue Leith.

32 debata chyba
Viac na túto tému: #Paul McCartney #Covid-19

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...