Ťažké Vianoce (aj) pre Alenu Šeredovú: Rodinu z Česka, ani tú taliansku neuvidí

Nielen Slovensko, ale aj okolité krajiny a celá Európa bude prežívať vianočné sviatky pod nátlakom rozličných obmedzení. Nebudú ľahké ani pre českú modelku Alenu Šeredovú.

22.12.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova)

Ako prezradila pre portál Super.cz, štyridsaťdvaročnú českú rodáčku čakajú sviatočné chvíle bez stretnutí s rodinou a blízkymi. Je to pritom vôbec prvýkrát, čo také niečo zažije – doposiaľ sa Vianoce u nej vždy spájali s rodinnými stretnutiami.

„Keď talianska vláda vydala odporúčania a reštrikcie na obdobie Vianoc, bol to posledný klinec do rakvy našich spoločných Vianoc,“ uviedla Šeredová pre portál. Ak by pricestovala jej česká rodina za ňou do Talianska, čakala by všetkých členov dvojtýždňová karanténa. Podobné platí aj naopak.

Čo je však možno ešte náročnejšie, bude fakt, že sa rodiny nestretnú ani v rámci Talianska. „Vládne odporúčanie je nestýkať sa. Nemôžeme odísť mimo mesto a v meste máme len Alessandrovu mamičku a jej rodinu. A v tomto prípade nechceme nič riskovať vzhľadom na vyšší vek rodiny,“ komentovala pre Super.cz Šeredová.

Pôvabná česká kráska, ktorá bola v minulosti vydatá za futbalistu Gianluigiho Buffona, však predsa len nebude spomínať na rok 2020 len s negatívnymi spomienkami. V tomto roku sa totiž stala trojnásobnou mamou a priviedla na svet zdravú dcérku. So súčasným partnerom Alessandrom Nasim vychovávajú spoločne aj dvoch synov, ktorých má z manželstva s Buffonom. Infekciu novým koronavírusom prekonala Šeredová v novembri tohto roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Instagram #Vianoce #reštrikcie #Alena Šeredová #koronavírus

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...