Pred 20 rokmi sa Madonna vydala za Ritchieho. Výsledok? On opäť ženatý a ona...

Odľahlý zámok Skibo na Škótskej vysočine sa stal 22. decembra 2000 miestom druhej svadby popovej kráľovnej Madonny, ukrytá pred bulvárnymi novinármi si vtedy brala režiséra Guya Ritchieho.

22.12.2020 09:25
debata
Záber z decembra roku 2000: Speváčka Madonna,... Foto: SITA/AP, MARTIN CLEAVER
Music Madonna at 50 Záber z decembra roku 2000: Speváčka Madonna, jej manžel Guy Ritchie a ich spoločný syn Rocco po jeho krste.

Na obrad, ktorý viedla farárka protestantskej škótskej cirkvi Susan Brown, slávny pár pozval len príbuzných a malú skupinku priateľov zo šoubiznisu. Medzi nimi speváka Stinga, herečku Gwyneth Paltrowovú, návrhárku Stellu McCartneyovú či herca Ruperta Everetta.

Svadbou vyvrcholil dvojročný románik medzi speváčkou a o desať rokov mladším režisérom, z ktorého sa už v auguste 2000, teda necelých päť mesiacov pred svadbou, narodil syn Rocco.

O niekoľko rokov neskôr sa pár ujal ešte siroty z Malawi, to už sa ale vzťah popovej superhviezdy a filmára presláveného gangsterskými filmy Zbaľ prachy a vypadni alebo Podfu©k, pomaly rozpadali. Podľa zdrojov z blízkosti dvojice bola jednou z príčin konca manželstva Madonnina posadnutosť prácou. Londýnsky súd potvrdil rozvod v novembri 2008.

Tanečník Brahim Zaibat a speváčka Madonna s...
Speváčka Madonna a jej nový milenec - tanečník...
+3Speváčka Madonna a model Jesus Luz na zábere z...

Pre Madonnu vtedy tak skončilo rozchodom už druhé manželstvo, prvýkrát sa vydala v roku 1985 v Malibu za hollywoodskeho herca Seana Penna. Bezdetný vzťah vydržal štyri roky. Predtým, než sa dala dokopy s Ritchiem, prežila románik so svojím trénerom Carlosom Leonom, s ktorým má dcéru Lourdes.

Sedem rokov po rozvode s Madonnou, ktorý mu okrem iného priniesol majetkové vyrovnanie rádovo v miliónoch dolárov, si Guy Ritchie vzal modelku Jacqui Ainsleyovú, s ktorou má tri deti. Speváčku, ktorá tento rok oslávila 62. narodeniny, naposledy spájali s tanečníkom Ahlamalikom Williamsom, ktorý je od nej mladší o 36 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #rozvod #Madonna #Guy Ritchie

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...