Nová láska či obeť? LaBeoufa obvinila ex z týrania, on už má po boku novú krásku

Bývalá partnerka FKA Twigs ho obvinila zo sexuálneho nátlaku a psychického násilia, po boku herca Shia LaBeoufa je však už nová hviezdna kráska. A zdá sa, že dvojica je v ošiali vášne zo vzájomnej náklonnosti.

22.12.2020 12:09
debata
Herec Shia LaBeouf a jeho vášnivé bozky na... Foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
577622648 Herec Shia LaBeouf a jeho vášnivé bozky na letisku v Los Angeles s Margaret Qualleyovou.

Paparazzovia v posledných dňoch zhotovili fotografie herca LaBeoufa s herečkou Margaret Qualleyovou, ktorá je tiež známa ako dcéra Andie MacDowellovej. Dvojicu zachytili na parkovisku letiska v Los Angeles, kam 34-ročný herec prišiel vyzdvihnúť svoju novú partnerku. Fotografie sú dôkazom, že medzi kolegami to naozaj kypí vášňou. Bozkávali sa vášnivo pri automobile a neskôr aj v jeho interiéri. A napriek tomu, že asi tušili niekde v diaľke prítomnosť objektívov, bolo im to celkom jedno.

Dvadsaťšesťročná Qualley už v minulosti randila s niekoľkými známymi mužmi. Podobné platí, samozrejme, aj pre LaBeoufa. Hrdinu hitu Transformers však len pred pár týždňami obvinila bývalá partnerka, speváčka FKA Twigs. V oficiálnej žalobe, ktorú na herca podala, sa uvádza, že ju mnohokrát fyzicky, emocionálne a psychicky týral vo vzťahu, ktorý trval necelý rok. Tvrdí tiež, že ju nakazil sexuálne prenosnou chorobou.

Speváčka a tanečnica FKA Twigs. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
FKA twigs Speváčka a tanečnica FKA Twigs.

Podporu FKA Twigs vyjadrili viaceré známe ženy, z ktorých niektoré majú osobnú skúsenosť s hollywoodskym hercom. Napríklad speváčka Sia, v ktorej videoklipe účinkoval Shia LaBeouf pred pár rokmi a ktorá s ním zjavne mala vzťah, ho označila za patologického klamára a tiež naznačila, že ju herec podviedol a bol jej neverný.

Herečka a režisérka Olivia Wilde, ktorá s ním mala nakrúcať film Don't worry darling, no napokon sa ich cesty rozišli, sa tiež postavila na stranu známej speváčky. Rovnako tak spravila režisérka Alma Har’el, ktorá s LaBeoufom a FKA Twigs nakrúcala nezávislý film Honey Boy. Práve pri práci na ňom sa dvojica údajne zoznámila.

Shia LaBeouf označil mnohé tvrdenia bývalej partnerky za nepravdivé, no zároveň priznal časť viny za svoje správanie. „Nemám ospravedlnenie pre môj alkoholizmus alebo agresivitu, iba racionalizáciu. Už roky sa chovám znevažujúco voči sebe a voči všetkým okolo. V minulosti som ubližoval ľuďom, ktorí mi boli najbližší. Hanbím sa za túto históriu a je mi ľúto tých, ktorým som ublížil. Naozaj nemôžem povedať nič iné,“ uviedol vo vyhlásení. Doplnil tiež, že hoci množstvo obvinení, ktoré zazneli na jeho adresu, nepovažuje za pravdivé, chce dať všetkým ženám v jeho živote "príležitosť verejne prezentovať svoje vyhlásenia a sám musím prijímať zodpovednosť za veci, ktoré som urobil.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #paparazzi #Shia LaBeouf #sexuálne násilie #FKA twigs #Margaret Qualley

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...