Polmilióna pred Vianocami? Kardashian chce byť štedrá, obdaruje tisícku ľudí

Rok 2020 bol náročný pre väčšinu z nás. Pre mnohých aj finančne. To si vraj dobre uvedomuje aj internetová hviezda a celebrita Kim Kardashian.

23.12.2020 00:00
debata
Televízna a internetová osobnosť Kim Kardashian... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Televízna a internetová osobnosť Kim Kardashian na archívnom zábere. Televízna a internetová osobnosť Kim Kardashian na vyhlásení Creative Arts Emmy Awards.

Ako informuje portál PageSix.com, štyridsaťročná influencerka sa rozhodla pred vianočnými sviatkami siahnuť do vlastného vrecka a obdarovať pár stoviek ľudí. Teda presne tisíc z nich. Každému venuje finančnú hotovosť vo výške 500 dolárov, čo dohromady tvorí sumu pol milióna dolárov.

„Viem, že rok 2020 bol skutočne ťažký a ľudia sa trápia a obávajú sa toho, ako budú platiť nájom, dajú jedlo na stôl alebo darček pre deti pod stromček,“ napísala Kim Kardashian. „Chcem šíriť lásku tým, že pošlem 500 dolárov tisícke ľuďom,“ doplnila na svojom profile na Instagrame a zverejnila tiež postup, ako je možné stať sa jedným z „výhercov“.

Majetok jednej z najznámejších členiek televíznej rodiny, ktorej slávu priniesla reality-šou Keeping up with Kardashians, ale tiež početné škandály a medializácia na sociálnych sieťach, sa odhaduje na 900 miliónov dolárov. Podobne sa darí však aj jej najmladšej sestre, influencerke a podnikateľke v biznise s krásou Kylie Jennerovej. Len 23-ročná Američanka údajne tiež disponuje majetkom a akciami vo výške viac ako 900 miliónov dolárov.

Len pre zaujímavosť, zvyšok rodiny sa s dvoma spomenutými sestrami nemôže porovnávať ani zďaleka. Ako uvádza Standard.co.uk, za Kim a Kylie nasleduje Khloe Kardashian s odhadovaným majetkom 40 miliónov dolárov.

Rok 2006: Pár rokov dozadu mala televízna...
Televízna osobnosť Kim Kardashian v roku 2006.
+37Paris Hilton (vľavo) a Kim Kardashian spoločne...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Kim Kardashian #Vianoce #štedrosť #dar

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...