Pre deti boli uplynulé mesiace ťažké, priznáva mama Nicole Kidman

Aj napriek výraznejším možnostiam na cestovanie sa posledné mesiace podpísali aj na fungovaní svetových hereckých hviezd. A, samozrejme, aj ich rodín. Platí to aj pre Nicole Kidmanovú.

23.12.2020 08:00
debata
Nicole Kidman v šatách Armani Prive  počas... Foto: SITA/AP
Nicole Kidman Nicole Kidman v šatách Armani Prive počas udeľovania Cien americkej filmovej kritiky (Critics' Choice Awards).

Držiteľka Oscara má okrem dvoch dospelých adoptívnych detí s bývalým manželom Tomom Cruisom aj dve ďalšie ratolesti – dcérky Sunday a Faith, ktorých otcom je jej druhý manžel Keith Urban. Ako herečka prezradila, časy pandémie boli náročné najmä pre jej dve „tínedžerky“.

„Naše deti, keďže stále veľa cestujeme a nechceme byť od nich oddelení, sú zvyknuté na to, že sa učia online,“ citoval Kidmanovú magazín Hello. „Ale sociálny odstup bol pre ne obe veľmi náročný,“ doplnila slávna mama. „Najmä pre moju dvanásťročnú nebolo jednoduché spojiť sa s kamarátmi a bolo to ťažké. A deväťročná sa práve sociálne formuje. Jedna z najťažších vecí je vidieť ich ako túžia po svojich kamarátoch, ktorých nemôžu vidieť. Ale myslím si, že to je vec, ktorej čelil v posledných mesiacoch každý rodič,“ komentovala austrálska rodáčka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Kidman (@nicolekidman)

Práve v Austrálii strávila Nicole Kidman s manželom a oboma deťmi väčšiu časť roka 2020. Napriek tomu, že deti sú zvyknuté na svojich amerických spolužiakov a majú kamarátov za Atlantikom, túto zmenu zvládli relatívne dobre. Pomohla aj prítomnosť starej mamy, Janelle Kidmanovej a tiež herečkinej sestry Antonie, s ktorými trávili veľa času.

Kimdanovej sa dokonca v časoch pandémie podarilo dokončiť nový seriálový projekt pod názvom Nine Perfect Strangers, v ktorom si zahrala s herečkou Melissou McCarthyovou. Dvojicu uvidia diváci budúci rok na obrazovkách televízie HULU.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #Nicole Kidman #pandémia #karanténa

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...