Gottová potešila fanúšikov zosnulého manžela: Toto je jej vianočný darček!

Hlas legendárneho speváka Karla Gotta môžu jeho fanúšikovia počuť v slávnych hitoch, ale aj skladbe Vánoční ktorú zložil Richard Krajčo s kapelou Kryštof. A teraz je tu ďalšia predvianočná novina.

22.12.2020 14:01
Karel Gott Foto:
Karel Gott s manželkou Ivanou na archívnom zábere.
debata

Vdova po zosnulom spevákovi Ivana Gottová sa v pondelok podvečer podelila s fanúšikmi o dobrú správu. Zverejnila ju na oficiálnej facebookovej stránke. „Vážení a milí, drobných radostí nie je v tomto predvianočnom čase nikdy dosť. A ja snáď pre vás jednu drobnú radosť mám,“ napísala Gottová.

„Pokiaľ nám budú okolnosti priať, predpokladaný termín premiéry filmu Karel je 13. mája 2021,“ odtajnila vdova na sociálnej sieti a pridala ešte pozdrav so srdiečkom.

Film Karel od režisérky Olgy Malířovej Špátovej už mal ísť do kín pred pár mesiacmi. Situácia však rozhodla inak. Doteraz ho videlo len pár vybraných na predpremiére v rámci Febiofestu. Fanúšikovia zosnulého speváka však s napätím očakávajú, kedy sa snímka dostane do širšej distribúcie.

Ešte v októbri museli tvorcovia filmu spoločne s Gottovou premiéru zrušiť pre zhoršujúcu sa epidemiologickú situáciu v Česku a následne aj na Slovensku. „Karel bol vždy srdcom česko-slovenský spevák a celý život vystupoval s rovnakou radosťou ako v Čechách, tak aj na Slovensku. Film si preto zaslúži, aby bol slávnostne uvedený v oboch krajinách súčasne a podľa možností za priaznivejšej situácie. Verím, že to slovenskí priaznivci pochopia,“ napísala vtedy hlavná producentka Ivana Gottová.

O tom, že by film tvorcovia uviedli rovno na televízne obrazovky, sa údajne zatiaľ neuvažovalo. Len pre zaujímavosť, podobný krok sa rozhodlo urobiť štúdio Warner Bros., ktoré napríklad počas vianočných sviatkov prinesie veľkolepú premiéru filmu Wonder Woman 1984 na obrazovkách HBOMax.

Film bude súčasne uvedený aj vo vybraných kinách, no je jasné, že jeho tržby budú vzhľadom na aktuálnu situáciu nízke. Proti kroku uvádzať filmové produkcie priamo do televízie sa rezolútne ohradilo mnoho filmárov, hercov aj členov štábu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #facebook #Karel Gott #Ivana Gottová #Karel

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...