Banáša hospitalizovali s covidom. Adela Vinczeová prosí: Berte to už vážne!

Pandémia covidu-19 sa nevyhla počas uplynulých mesiacov ani známym osobnostiam. V týchto dňoch s vírusom stále bojuje aj rodina moderátorky Adely Vinczeovej. Stav jej otca, spisovateľa Jozefa Banáša, si dokonca vyžiadal hospitalizáciu.

23.12.2020 09:12
debata (141)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze)

Jozefa Banáša museli previesť do nemocnice pre problémy so žalúdkom. Jeho populárna dcéra na Instagrame svojho manžela Viktora Vinczeho vo videu zverejnenom v utorok uviedla informácie, ktoré rozhodne neznejú pozitívne: „Otec desať dní ležal, ležal kým ho neodviezli so žalúdkom, ktorý nechcel prijímať potravu, nechcel piť, nechcel jesť."

„Absolútne to nie je bežná chrípka. Môj otec, chrípku za dva dni vyrieši, pretože môj otec je fit, na nič sa nelieči, neberie žiadne lieky. A zrazu nebol schopný sa nadýchnuť pomaly len keď išiel na záchod,“ opísala moderátorka vo videu.

Práve Jozef Banáš patril medzi tých, ktorí ešte donedávna spochybňovali silu nového vírusu a dokonca tvrdil, že ho nikto doteraz nepresvedčil o jeho nebezpečenstve. „Asi viete, že mal na koronu iný názor, neviem hovorím v minulom čase lebo teraz už trošku pozmenil ten názor. Nie sme pánmi všetkého, ani našej imunity. A už to, prosím, začnite brať vážne. Nikto mi za toto neplatí a nepotrebujem sa zviditeľňovať sa, ani svoju kariéru, lebo ju mám myslím celkom úspešnú aj bez toho, aby som robila takéto videá," pokračovala známa moderátorka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze)

Priznala tiež, že pre ňu je to o to náročnejšia psychologická skúsenosť, že sama nakazila oboch rodičov. "Len preto, že som nemala rúško doma, lebo veď sme doma a ja sa stále priebežne testujem, tak načo mať rúško,“ dodala. S manželom Viktorom zdôraznili, že práve podobná situácia môže nastať počas vianočných sviatkov v mnohých rodinách.

„My nemusíme všetci umrieť na tú koronu, ale tých pár ľudí, ktorí musia ísť do nemocnice, je stále toľko veľa, že nám to môže celé skolabovať. Zrazu tu nie je priestor pre niekoho, kto si zlomí ruku, alebo je onkologický pacient, alebo má nejaké iné problémy. Pretože musia aktuálne a akútne dávať priestor ľuďom, ktorí sa dusia, ktorí sú v bezprostrednom ohrození života,“ zdôraznila Vinczeová a poprosila ľudí, aby čo najviac mysleli na zdravotníkov v nemocniciach, ale aj na celé okolie.

„Vnímajme sa, prosím, ako súčasť celku,“ vyzvala ešte moderátorka, ktorá covid-19 už prekonala.

Manželia Mária a Jozef Banášovci na archívnom... Foto: NUNEZ NFE
Manželia Mária a Jozef Banášovci. Manželia Mária a Jozef Banášovci na archívnom zábere. Obaja bojujú s covidom, nakazila ich dcéra Adela Vinczeová.

© Autorské práva vyhradené

141 debata chyba
Viac na túto tému: #Jozef Banáš #video #Viktor Vincze #Adela Vinczeová #koronavírus

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...