Vyznanie od Čaputovej partnera spoločnou fotkou: Bol to pre mňa rok lásky!

Napriek tomu, že dianie posledných dní sa točí okolo náročnej situácie v spoločnosti a našom bežnom živote spôsobenej pandémiou koronavírusu, Juraj Rizman sa rozhodol upozorniť na tie krajšie veci uplynulého roka.

23.12.2020 11:41
debata (32)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Rizman (@juraj_rizman_sk)

Partner slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej pred dvoma dňami zdieľal na svojom profile na Instagrame spoločný záber so svojou láskou a pridal k tomu aj slová vyznania a vďaky. „Tento krízový a mimoriadne komplikovaný rok som si naozaj naplno uvedomil, aké mám šťastie, keď mám v ťažkých chvíľach po boku milovaného človeka, keď sa môžem oprieť o naše rodiny, o priateľov a dobrých kolegov,“ napísal Juraj Rizman.

„Napriek všetkým strachom o zdravie seba aj blízkych, napriek všetkým osobným i pracovným strastiam, politickým otrasom, stresom, frustráciám, aj hnevom – bol tento rok pre mňa hlavne rokom lásky – romantiky, vášne, ale aj úprimnej radosti zo vzťahu, porozumenia, vzájomnej úcty a podpory. Som tomu rád a som za to vďačný,“ komentoval tiež Rizman, ktorý sa s prezidentkou poznal roky a dokonca v minulosti pracoval ako člen jej tímu.

Ich vzťah sa začal až v tomto roku a jeho prvé oficiálne medializovanie prišlo v lete, keď hlava štátu zdieľala spoločnú fotografiu z návštevy divadelného predstavenia scény divadla GuNaGu. Odvtedy sa objavilo niekoľko súkromných záberov dvojice práve na sociálnych sieťach, či už na oficiálnom Instagrame prezidentky SR alebo na Rizmanovom profile.

V minulosti tvorila Čaputová pár s hudobníkom a fotografom Petrom Konečným. S exmanželom Ivanom Čaputom má prezidentka dve dcéry, Leu a Emmu.

32 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Vyznanie #Zuzana Čaputová #Juraj Rizman

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...