Z tohto vianočného stromu padnete na... Ktorý slávny pár sa pýši takým obrom?!

Vianočné stromčeky už stoja vo väčšine domácností, tie celebritné nevynímajúc. Najmä známe osobnosti sa pritom často snažia prekonať vo výzdobe, vzhľade či dokonca rozmeroch tradičnej vianočnej výzdoby. Tohtoročný pomyselný súboj má však jasného víťaza!

25.12.2020 00:00
debata (5)
Speváčka Faith Hill a jej manžel Tim McGraw. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Faith Hill a jej manžel Tim McGraw. Speváčka Faith Hill a jej manžel Tim McGraw.

Speváčka Faith Hill a jej manžel Tim McGraw sa už dávnejšie pochválili na Instagrame výzdobou, ktorá vzala dych mnohým sledovateľom na sociálnej sieti. Strom(ček), ktorý majú doma, by pokojne mohol stáť aj niekde na námestí uprostred mesta a byť súčasťou monumentálnej vianočnej výzdoby. Má výšku približne sedem až osem metrov.

Päťdesiattriročný hudobník a spevák country žánru sa pred necelými dvoma týždňami rozhodol túto vianočnú „opachu“ vyzdobiť. Na Instagrame tak zverejnil zábery ako sa snaží pridať pár ozdôb na samý vrchol stromu, pričom on sám balansuje na vrchu masívneho rozkladacieho rebríka. „Manželka sa ma zjavne chce zbaviť pred Vianocami,“ pridal tiež humornú poznámku McGraw, narážajúc na to, že ak by spadol z tejto výšky, asi by sa to neskončilo len pár modrinami.

Viac foto si pozriete kliknutím na šípku v obrázku vpravo

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tim McGraw (@thetimmcgraw)

Aj sledovatelia na Instagrame následne pridávali komentáre ohúrení monumentálnosťou a výškou vianočného stromu. Slávni manželia z hudobnej brandže, ktorí majú spolu tri dcéry, strom umiestnili v hale svojej luxusnej rezidencie v americkom Nashville. Ide pritom o jednu z viacerých nehnuteľností, ktoré po celých štátoch vlastnia a ktoré počas roka vraj príležitostne aj striedajú.

Tohtoročná situácia súvisiaca s pandémiou ich však prinútila zotrvať v jednom príbytku a bola to práve rozľahlá usadlosť, kde trávila celá rodina karanténu.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Faith Hill #Tim McGraw #vianočný stromček #výzdoba

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...