Krásna spomienka na Karla Gotta! Video, ako spieva s dcérou, dojíma internet

Len pred pár dňami vdova po spevákovi Karlovi Gottovi potešila fanúšikov správou o premiére filmového dokumentu Karel. Ešte deň pred príchodom Štedrého dňa potom stihla pridať ďalší "darček" pre Gottových fanúšikov.

24.12.2020 00:00
Karel Gott Foto:
Karel Gott na archívnom zábere s dcérou Charlottkou.
debata (2)

Na oficiálnej stránke hudobnej legendy zverejnila Ivana Gottová amatérske video jej zosnulého manžela a dcérky Charlotty, ktorí si spoločne zaspievali na koncerte v Ružomberku.

„Deň pred Štedrým večerom vás chcem potešiť mojím amatérskym videom z decembra 2018, keď Karel vystupoval v Ružomberku. Ako jedného z hostí si prizval na pieseň Zvonky štěstí tiež našu Charlottku. Prižmúrte oči, prosím, nie je to dokonalé, ale PRE RADOSŤ v tomto vianočnom čase,“ napísala Gottová k videu, ktoré okamžite získalo tisícky nadšených reakcií a stovky komentárov.

Ako Gottová podotkla, aj záznamy z tohto koncertu budú súčasťou dokumentu režisérky Olgy Špátovej, ktorý by sa mal dočkať oficiálnej premiéry v míji budúceho roka. Film mal predpremiéru na Febiofeste, kde ho stihlo vidieť pár stoviek vybraných divákov. Do širokej distribúcie sa však pre zhoršujúcu sa situáciu ohľadom koronavírisu nedostal.

Spevák Karel Gott aj po svojej smrti však robí radosť fanúšikom. Aktuálne napríklad skladbou Vánoční, v ktorej znie jeho hlas spoločne s kapelou Kryštof a spevákom Richardom Krajčom. Ten pieseň aj zložil, podobne ako dueto Srdce nehasnou. V tom si Gott zaspieval tiež so svojou dcérkou Charlottou Ellou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #facebook #Karel Gott #video #Ivana Gottová #Charlotte Gottová

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...