Zladili sa... Krásna mama Irina Shayk s dcérkou v uliciach - to sú štýlové príbuzné!

Modelku Irinu Shaykovú predstavili posledné mesiace nielen ako krásku, ktorá na seba strháva pozornosť pre svoju celebritnú povesť. Ukázali ju tiež ako starostlivú mamu. A výnimkou neboli ani dni pred príchodom Vianoc.

27.12.2020 00:00
debata
Modelka Irina Shayk a jej dcérka Lea sa zladili... Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
578326395 Modelka Irina Shayk a jej dcérka Lea sa zladili na prechádzke vo West Village v New York City.

Ešte v deň pred 24. decembrom vznikli aj zábery paparazzov z New Yorku, na ktorých je ruská rodáčka zachytená s dcérkou Leou. Slávna mama s dcérkou, ktorej otcom je herec a režisér Bradley Cooper, sa vybrali na prechádzku a pravdepodobne aj nákup posledných darčekov. Čo zaujalo tiež, bolo zladenie rodinnej dvojice. Podobne ako mala na sebe oblečenú čiernu páperovú vetrovku až do polovice lýtok známa kráska, tak sa v podobnom kúsku (teda jeho detskej verzii) objavila aj jej dcéra.

Irina Shayk mohla aj vďaka zredukovaným pracovným povinnostiam počas posledných mesiacov stráviť s dcérou dostatok času. Vozila či vodila ju do škôlky, duo zachytili objektívy v parku či pri hre s ďalšími deťmi.

Od rozchodu s Cooperom, ktorí dcéru Leu pravidelne navštevuje, sa modelka neobjavovala často v pánskej spoločnosti. Výnimkou bol akurát Vita Schnabel, známy newyorský galerista, ktorý je tiež preslávený vzťahmi so slávnymi ženami ako bola Heidi Klum či Madelina Ghenea. Irina Shayk však svoj vzťah s ním nikdy nepotvrdila a zdroje hovorili o tom, že sú dlhoroční kamaráti. Shaykovú tiež už dlhší čas nebolo vidieť v jeho spoločnosti.

Vianoce ruská kráska, ktorá sa objavila napríklad v kampaniach Burberry či Givenchy, strávila nielen s dcérkou, ale aj so svojou mamou z Ruska.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #irina Shayk #New York #paparazzi

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...