Štíhla ako prútik! Trojnásobná mama Simpson ukázala figúru, chváli ju aj sexy kolegyňa

Vianočný čas bol časom zdieľania momentov zo súkromia a nejeden instagramový profil bol počas uplynulých dní bohatší o nové fotografie. Aj ten, ktorý patrí speváčke, herečke, dizajnérke a knižnej autorke Jessice Simpsonovej.

28.12.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Niekdajšia hviezda reality-šou z obrazoviek MTV strávili sviatočné dni v spoločnosti manžela Erica Johnsona a ich troch ratolestí. Podľa záberov zo sociálnej siete to v domácnosti Johnson-Simpson pôsobilo doslova idylicky. Čo si však všimli médiá, boli aj zábery trojnásobnej mamy v ukážkovej forme. Jessica Simpson sa totiž navliekla do elastického pyžama s vianočným motívom a na jednom zo záberov ukázala štíhlu figúru.

„Vyzeráš fakt fit,“ napísala pod fotografiu Simpsonovej známa herečka a jej kamarátka Jessica Alba. Tá je, mimochodom, tiež trojnásobnou mamou a stavom svojej figúry sa rozhodne môže porovnávať s príťažlivou blond kolegyňou z brandže… Ale späť ku Simpsonovej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Po zatiaľ poslednom pôrode, ktorého príchod sprevádzali zábery výrazne zaoblenej celebritnej mamičky, sa hviezda pustila do tvrdého tréningu a už v roku 2019 prezradila, že zhodila bezmála 45 kilogramov. Simpsonovej sa však darí aj v profesionálnej oblasti. Nedávno podpísala exkluzívny zmluvu s Amazon Prime, pričom jej výsledkom je sfilmovanie jej biografie Open Book do podoby seriálu inšpirovaného skutočným životom speváčky.

Okrem toho by tiež pre Amazon mala vytvoriť dve eseje, ktoré zároveň dostanú podobu audionahrávky. Blondínka v nich bude hovoriť o svojom prístupe k materstvu a tiež o sebaobjavovaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Jessica Simpson #Vianoce #figúra #štíhla #sexy

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....