Babčákovej ex-snúbenec má už náhradu! S touto kráskou strávili spolu Vianoce

Ich vzťah sa mal skončiť svadbou, no prekvapivo prišiel rozchod. Bývalý snúbenec českej herečky Simony Babčákovej, fitness tréner Ian Adensam však dlho sám nezostal.

28.12.2020 00:00
debata

Ako informoval portál Super.cz, Adensam strávil vianočné sviatky už v spoločnosti novej partnerky Lenky. Ich spoločné zábery sa objavili aj na sociálnej sieti Facebook, kde tréner zaželal svojim fanúšikom krásne sviatky už v objatí s novou partnerkou.

Dvojica sa k sebe túli v objatí na posteli a pohľady smerujú do objektívu. Na zábere je zaujímavý jeden detail, ktorý má pravdepodobne naznačovať, že sú spolu už „spojení“ – ide o rovnaké náramky na ruke, ktorými sa pýšia obaja zaľúbenci.

Adensama s jeho novou láskou zjavne spojila spoločná vášeň a tou je cvičenie. Aj jeho partnerka Lenka je totiž trénerka a na facebookovom profile podobne ako on zdieľa tréningové videá či rady na cvičenie. Figúru, ktorú predvádza hrdo na jednotlivých fotografiách, si tvrdo vydrela počas pravidelného cvičenia.

„Sme rovnako pobláznená krvná skupina,“ komentoval pre Super.cz tréner, ktorého zviditeľnil vzťah s obľúbenou českou herečkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #tréner #facebook #Vianoce #Simona Babčáková

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...