Rihanna a jej milenec z brandže na romantickej plavbe. Spojil ich aj Barbados!

O ich vzťahu sa doposiaľ len špekulovalo, ale posledné zábery z rodného Barbadosu hovoria o speváčke Rihanne jasne. S ASAP Rockym tvoria pár.

30.12.2020 00:00
debata
Speváčka Rihanna a jej priateľ ASAP Rocky... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
578795617 Speváčka Rihanna a jej priateľ ASAP Rocky spoločne mieria na jachtu.

Hudobná dvojica sa pozná už dlhé roky a dlhé roky sa aj kamarátila. Speváčka a dizajnérka tvorila niekoľko rokov pár s miliardárom Hassanom Jameelom a tak asi nebolo veľmi možné, aby medzi kolegami z brandže vznikol bližší partnerský vzťah.

Po rozchode s Jameelom však už láske nič nestálo v ceste, najmä za predpokladu, že na ňu vždy bol dobrý základ. A v tom sa zhodujú mnohí priatelia z okolia dvojice. Tridsaťdvaročná Rihanna a jej rovnako starý partner mali k sebe vždy blízko a fungovala medzi nimi skvelá chémia.

Posledné dni roka 2020 sa dvojica rozhodla stráviť na Barbadose, ktorý je ďalším spojítkom medzi partnermi. Z ostrova, na ktorom sa Rihanna narodila, totiž pochádza aj otec rapera ASAP Rockyho.

Paparazzovia pristihli párik v podvečerných hodinách, keď si to namierili na pristavenú jachtu pri pobreží. Následne vraj absolvovali spoločnú plavbu s priateľmi okolo ostrova, aby si mohli užiť západ slnka a následne aj romantický večer.

Rihannu, ktorá počas uplynulého roka pridala do svojho podnikateľského portfólia produktovú líniu pleťovej kozmetiky, podporil Rocky aj pri tomto kroku. Objavil sa totiž v reklame na ňu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HONEY YOU’RE HOME (@honeykz)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #pár #Barbados #ASAP Rocky

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...