Anthony Hopkins oslávil 45 rokov bez alkoholu. Ľuďom posiela krásne želanie!

Herca Anthonyho Hopkinsa považujú mnohí za jedného z najvýznamnejších hercov posledných dekád, málokto však vie, že je aj vyliečený alkoholik. Pred pár dňami si pripomenul významné výročie.

31.12.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Osemdesiatdvaročný herec sa prihovoril svojim fanúšikom a sledovateľom na Instagrame, aby sa pochválil oslavou dôležitého poljubilea. Uplynulo totiž 45 rokov od momentu, čo sa poslednýkrát napil alkoholu. „Ahojte všetci, dobré ráno. Nuž, prichádza nový rok. Ten posledný bol náročný, plný zármutku pre mnoho, mnoho ľudí. Ale presne pred 45 rokmi v tento deň som ja sám dostal jeden telefonát na prebudenie,“ napísal Hopkins.

„Upíjal som sa na smrť. Naozaj nepreháňam. Ale dostal som správu, otázku, či chcem žiť alebo zomrieť. Povedal som vtedy: ‚Chcem žiť.‘ A odrazu prišla úľava, môj život sa stal úžasným. Možno sa občas objavia horšie dni, pochybnosti, ale pri tom všetkom hovorím, držte sa toho,“ napísal tiež Hopkins.

„Bojujte, neprestávajte a vydržte. Majte odvahu a božie sily vám prídu na pomoc. Toto pomyslenie mi pomáhalo celý život a je to jediné, čo by som rád odkázal. Teda ešte šťastný nový rok. Bude to ten najlepší rok,“ uviedol na sociálnej sieti Anthony Hopkins.

Britský rodák, ktorý je držiteľom sošky Oscara, je opäť horúcim favoritom na zisk ďalšej. Hovorí sa o tom v súvislosti s hereckým výkonom vo filme Otec. Aj minulý rok patril Hopkins medzi horúcich favoritov – vďačil za to hereckému výkonu vo filme Dvaja pápeži, v ktorom si zahral po boku kolegu Jonathana Prycea. Nominovaní boli obaja, Hopkins vo vedľajšej a Pryce v hlavnej úlohe, sošku však napokon získali Brad Pitt za výkon vo filme Vtedy v Hollywoode a Joaquin Phoenix za výkon vo filme Joker.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #alkoholizmus #Instagram #Anthony Hopkins #Nový rok

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...