Som čistá ako ľalia, vysvetľuje Chrissy Teigen. Dôvod? Video jej tančeku v plavkách

Vianočné sviatky aj príchod nového roka trávi modelka, moderátorka a knižná autorka Chrissy Teigen v spoločnosti svojej rodiny v Karibiku. Tam vzniklo aj video, ktoré zaujalo množstvo jej fanúšikov.

01.01.2021 10:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen)

Kráska, ktorá sa v minulosti objavila na titulnej strane magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue, pridala na svoj Instagrame video, na ktorom v dobrej nálade poskakuje a tancuje pred kamerou na palube jachty. „Dobré ráno,“ trilkuje nadšene do objektívu, ktorý ju nakrúca.

Video si vyslúžilo množstvo nadšených reakcií, no niektoré tiež s humorom komentujú, či ide o prirodzený stav. „Potrebujem tú drogu, čo užívaš, nech je to čokoľvek,“ napísal jeden zo sledovateľov s iróniou. Možno ani nečakal, že mu odpíše samotná modelka. „Štyri týždne som triezva,“ zverejnila komentár pod jeho príspevkom Chrissy Teigen.

Pre americkú rodáčku s thajskou krvou v žilách nebol rok 2020 jednoduchý. Napriek počiatočnej radosti z tretieho tehotenstva musela 35-ročná Chrissy napokon čeliť krutému faktu straty bábätka. Po silnom krvácaní, ktoré dostala, dieťatko neprežilo. Obaja s manželom Johnom Legendom si na počesť nenarodeného dieťaťa nechali vytetovať jeho meno. Aj z toho vyplynulo, že rodičia chceli svoje tretie dieťa pomenovať Jack.

Teigen s Legendom sú každopádne rodičmi dvoch zdravých detí, syna Milesa a dcérky Luny. Ako poznamenala modelka, práve jej dve ratolesti ju podržali v tých najhorších chvíľach a pomohli jej nepodľahnúť úplne smútku, ktorý prežívala v súvislosti s potratom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen)

Modelka Chrissy Teigen a jej manžel John Legend.
Modelka Chrissy Teigen je jednou z troch dám na...
+7Titulná fotografia plavkového špeciálu Sports...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #modelka #Chrissy Teigen #triezvosť

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...