Takto je 70-nik Paul McCartney zaľúbený do svojej manželky! Karibik ich láske pristane

Zúriaca koronakríza, zdá sa, dovolenkové plány celebrít nijako neničí.

31.12.2020 00:00
debata

Šancu uniknúť na krásne pláže naplno využívajú. Urobil tak aj 78-ročný Paul McCartney. Spolu s manželkou, milionárkou Nancy Shevellovou (61), oddychuje na celebritami milovanom mieste v Karibiku, na ostrove Svätého Bartolomeja.

Paul McCartney a Nancy Shevell dovolenkujú v... Foto: Profimedia
Paul McCartney Paul McCartney a Nancy Shevell dovolenkujú v Karibiku.

Paparazzi zachytili dvojicu počas toho, ako sa objíma pred vilkou, v ktorej trávi svoju dovolenku. Slávny muzikant má na sebe plavky, jeho polovička má oblečené dlhé šaty v jemnom odtieni ružovej, na hlave má nasadený klobúk.

Spomínaný ostrov sa medzi britskými celebritami teší značnej obľube, každoročne tu dovolenkujú aj členovia rodiny Middletonovcov. Ich rodinné zábery z minulého roka obleteli svet, tohtoročnú dovolenku v Karibiku zatiaľ neabsolvovali.

Paul McCartney a jeho manželka  Nancy Shevell... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Paul McCartney Paul McCartney a jeho manželka Nancy Shevell na zábere z roku 2019.

Len pred pár dňami sa Paul McCartney nechal počuť, že okamžite, ako to bude možné, podstúpi očkovanie proti ochoreniu Covid-19. "Vakcína nás z toho dostane. Myslím si, že to prekonáme, viem, že to prekonáme a vakcína je skvelá správa. Nechám sa zaočkovať hneď, ako to bude možné,“ uviedol McCartney v rozhovore s listom The Sun.

Bývalý člen Beatles povedal „áno“ Nancy Shevellovej v roku 2011, je jeho treťou manželkou. Svadba sa konala na radnici v londýnskej časti Marylebone, kde si spevák v roku 1969 zobral svoju prvú manželku Lindu. Tá v roku 1998 podľahla rakovine ako 56-ročná. Jeho druhou manželkou bola britská modelka Heather Mills, manželstvo sa po šiestich búrlivých rokoch rozpadlo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paul McCartney #Karibik #Nancy Shevell

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....