Takto sa o radosť z príchodu bábätka podelili v roku 2020 Beňová, Surovcová či Kandráč

Pozrite sa, ako sa s fanúšikmi podelili o okamihy šťastia čerství rodičia v roku 2020.

31.12.2020 11:00
Monika Beňová na archívnom zábere. Foto: ,
Monika Beňová na archívnom zábere.
debata

Ivana Gáborík (rod. Surovcová) sa stala mamou v máji. Svojmu manželovi, hokejistovi Mariánovi Gáboríkovi, porodila dcérku, ktorá dostala meno Bella. Spokojní rodičia sa prvým záberom s dcérkou pochválili na Instagrame 20. mája, v deň dcérkinho narodenia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Dlhoročná tvár Markízy Erika Judínyová sa stala mamou v máji. Ako 49-ročná priviedla na svet dcérku, ktorá dostala meno Ella. Otcom dcérky je jej manžel, Štefan Skrúcaný. Šťastnú správu zverejnila na svojom Instagrame televízia Markíza.

Len pár dní pred finále šou SuperStar, v ktorej sedela speváčka Monika Bagárová ako porotkyňa, sa stala mamou. Dcérku Rumiu priviedla na svet 27. mája cisárskym rezom, otec dieťatka, zápasník Makhmud Muradov, bol pri pôrode.

V júni sa dcérky Márie dočkal muzikant Ondrej Kandráč. S manželkou Erikou už vychovávali syna Ondrejka a dcérku Emku. „Pán nám dožičil tešiť sa z toho najväčšieho daru – ľudského života. Naša malá princezná sa volá Mária. Svetlo sveta uzrela dnes – 26.6.2020. Ďakujeme všetkým, ktorí nám pomohli tento deň zvládnuť, na čele s tímom lekárov a sestričiek z Nemocnice Košice – Šaca, 1. súkromná nemocnica. Veríme, že naše dievčatko bude robiť radosť nielen nám, ale aj vám. P.S. Mamička aj malá sú v poriadku,“ napísal svojim fanúšikom na Instagrame.

Speváčka Mária Čírová priviedla na svet svojho tretieho potomka v júli. Chlapček dostal meno Ruben, o radosť sa čerstvá trojnásobná mamička podelila aj s fanúšikmi na Instagrame. „Ruben Kachút vitaj medzi nami. Chlapček náš, snívali sme o tebe, predstavovali sme si ťa a teraz si už náš! Piaty člen našej rodiny.“ Zároveň Mária zverejnila fotografiu so synčekom v náručí, do objektívu sa spokojne usmieva aj jej manžel, Maroš Kachút.

1. novembra sa slovenská europoslankyňa Monika Beňová dočkala dcérky, ktorá dostala meno Lea. Správou sa Beňová pochválila na Instagme. "Tak my vás všetkých pozdravujeme a ďakujeme za podporu a všetko. Leuška si vybrala dnešné ráno 1.11.2020 a o 8,30 prišla konečne k mamine a tatinkovi, ktorý bol statočne s nami. Má 48 cm a 2,9 kg, má jamky v líčkach, keď sa usmeje a je to naša okatá srnka,“ napísala čerstvá mamička.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Bagárová #Ivana Surovcová #Monika Beňová #Ondrej Kandráč

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...