Shannen Doherty netušila, koľko rozruchu vyvolá jej vyhodený vianočný stromček

Americká herečka Shannen Doherty (49) si už zjavne vianočnej atmosféry užila dosýta a tak sa rozhodla svoj vianočný stromček vyhodiť.

02.01.2021 00:00
Shannen Doherty Foto: ,
Herečka Shannen Doherty na archívnej snímke.
debata

O tento záber sa päť dní po Vianociach podelila s fanúšikmi na sociálnej sieti, ktorých má 1,8 milióna. Jej obrovský stromček je vyhodený na príjazdovej ceste a hviezda seriálu Beverly Hills 902 10 pridala stručný komentár: „Byeeeeee“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando)

Také rýchle zbavenie sa živého stromčeka sa však u fanúšikov herečky nestretlo s veľkým pochopením. Rozhorčujú sa nad tým, prečo si herečka nenechala stromček aspoň do nového roka či 6. januára. V USA je totiž zvykom nechávať stromčeky v domácnosti práve do 6. januára. „Chudák stromček“, „Smutné“ a „Nerozumiem tomuto kroku“, píšu ľudia v komentároch. Zároveň jej radili, aby ho nabudúce aspoň darovala na blízku farmu, kde ho môžu zvieratá zjesť.

Ale, ako to už býva, sú aj takí, ktorí s rozhodnutím Dohertyovej súhlasia. „Je dobré sa oslobodiť od roku 2020, aj takýmto spôsobom,“ píše napríklad jeden z fanúšikov. „Život takéhoto stromčeka netrvá večne a v skutočnosti je mŕtvy v momente, kedy ho vyrúbu,“ píše ďalší. Koľko reakcií herečkin vyhodený vianočný stromček vyvolá, zrejme nečakala.

Rok 2020 však rozhodne nebol pre slávnu seriálovú Brendu ľahkým. Vo februári verejne priznala, že rakovina, s ktorou v minulosti bojovala, je po piatich rokoch späť. O aký druh rakoviny ide však nešpecifikovala. Herečka správu prezradila v relácii „Good Morning America“, rozhodla sa pre tento krok preto, aby predbehla rôzne správy z médií.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #Vianoce #Shannen Doherty

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...