Rok 2020 priniesol novú lásku aj prezidentke Čaputovej! A bola to romantika ako z filmu

Rok 2020 bol bezpochyby náročnou skúškou, láske však "stopku" nedal. O šťastné okamihy sa s fanúšikmi delila aj prezidentka SR Zuzana Čaputová.

31.12.2020 13:00
debata (23)

Koniec roka sa tradične spája s bilancovaním. A nevyhýba sa ani vzťahom či rozchodom známych a médiami sledovaných ľudí. Rok 2020 bol bezpochyby náročnou skúškou, láske však „stopku“ nedal.

Súkromie si síce slovenská prezidentka Zuzana Čaputová stráži, ale záujem verejnosti aj médií je v tejto oblasti tiež značný. Koniec jari sa v jej živote už niesol v znamení nového vzťahu, ktorý prezidentka oficiálne zverejnila začiatkom leta.

Následne už z času na čas svojim fanúšikom dovolila nahliadnuť aj do tejto oblasti jej života. S partnerom, ktorým je niekdajší člen jej tímu, ekologický aktivista Juraj Rizman, sa ukázala v júli na predstavení Herečky v divadle GuNaGu, ktoré umelci odohrali v priestoroch Zichyho paláca. Zuzana Čaputová zverejnila na svojom oficiálnom profile na Instagrame fotografiu, kde sedí v hľadisku a usmieva sa do objektívu. Po jej boku rovnako spokojne a šťastne vyzeral aj Rizman.

O pár týždňov neskôr pozdravila Slovákov z dovolenky, ktorú prežila vo Vysokých Tatrách (prekliknite šipkou). Prezidentku Čaputovú zlákala letná turistika a fanúšikom sa prihovorila prostredníctvom Instagramu. Elegantné modely šiat nechala Zuzana Čaputová doma a na záberoch sa ukázala tak, ako ju často nevidieť – v pohodlnom turistickom oblečení. Pózovala spolu s dcérami, Emou a Leou, takisto s partnerom Jurajom Rizmanom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Rizman (@juraj_rizman_sk)

Doslova romantiku ako z pohľadnice ponúkla prezidentka na svojom Instagrame koncom prázdnin. Oddych v prírode si dopriala vo Veľkej Fatre (prekliknite šipkou), k zverejneným záberom dopísala: "Pozdravujem z Veľkej Fatry. Z kopcov je vždy najlepší nadhľad.“ Z fotografií sa prezidentka Čaputová usmieva v pohodlnom turistickom oblečení a po jej boku pózuje jej partner, Juraj Rizman.

Tesne pred Vianocami sa o slovo prihlásil sám Rizman. Na svojom profile na Instagrame zdieľal spoločný záber so svojou partnerkou a pridal k tomu aj slová vyznania a vďaky. „Napriek všetkým strachom o zdravie seba aj blízkych, napriek všetkým osobným i pracovným strastiam, politickým otrasom, stresom, frustráciám, aj hnevom – bol tento rok pre mňa hlavne rokom lásky – romantiky, vášne, ale aj úprimnej radosti zo vzťahu, porozumenia, vzájomnej úcty a podpory. Som tomu rád a som za to vďačný.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Rizman (@juraj_rizman_sk)

© Autorské práva vyhradené

23 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Čaputová #Juraj Rizman

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...