Svalnatý Thor spustil celebritné šialenstvo! Domy na tomto úchvatnom mieste Austrálie chcú všetci

Austrálska prázdninová destinácia Byron Bay sa už pred rokmi stala domovom slávneho austrálskeho rodáka, predstaviteľa filmového Thora, Chrisa Hemswortha.

03.01.2021 00:00
debata

Na nádhernom mieste, kde sa nachádzajú vyhľadávané pláže, žije spolu s manželkou, herečkou Elsou Pataky a ich troma ratolesťami.

Okolo Byron Bay však v poslednom období vypuklo priam celebritné šialenstvo, ktoré podľa austrálskych médií odštartoval práve Hemsworth. Oblasť už dostala prezývku Hollywood 2.0 a svoje domy tu už majú hollywoodske hviezdy ako Natalie Portman, Mark Wahlberg či Nicole Kidman.

Chris Hemsworth žije s rodinou v tomto  dome v... Foto: Profimedia
Chris Hemsworth Chris Hemsworth žije s rodinou v tomto dome v Byron Bay.

Práve hviezdy, ktoré tu v poslednom čase pravidelne dovolenkujú, spôsobili nárast cien tamojších nehnuteľností. Ako píše Daily Mail, cena bežného domu v Byron Bay je teraz okolo 1,44 miliónov dolárov, čo predstavuje oproti roku 2019 nárast o vyše 22 percent.

Byron Bay v Austrálii priťahuje celebrity aj... Foto: SHUTTERSTOCK
byron bay Byron Bay v Austrálii priťahuje celebrity aj turistov.

Hviezdy si však nekupujú obyčajné domy, ale hotové rezidencie. Filmový Thor žije s rodinou v 20-miliónovom dome, ktorý stojí na 4,2 hektárovom pozemku v Byron Bay. Dom sa môže pochváliť šiestimi spálňami, herňou, posilňovňou, wellnesom a napríklad aj 50-metrovým bazénom na streche.

Byron Bay v Austrálii priťahuje celebrity aj... Foto: SHUTTERSTOCK
bayron bay Byron Bay v Austrálii priťahuje celebrity aj turistov.

Pre Austrálčanov začína byť problémom dostať sa do tejto dovolenkovej destinácie – nárast turizmu, dokonca aj v čase pandémie spôsobil, že rezervácie treba robiť dlhé mesiace vopred. O celebritných turistoch pravidelne informujú austrálske médiá – napríklad čas pandémie tu trávil herec Zac Efron, ktorý si prenajal luxusný bungalov za 2 500 dolárov na noc.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

V roku 2020 si austrálska hviezda Elyse Knowles kúpila prázdninový dom v Byron Bay za 2,3 milióna dolárov, prázdninový dom tu vlastní aj Matt Damon, ktorého je často vídať na paparazzi záberoch v Byron Bay práve s rodinou Chrisa Hemswortha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon #Chris Hemsworth #Byron Bay

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...