To je šok! Manželstvo slávnej hereckej dvojice nevydržalo ani dva roky

Manželstvo herečky Zoë Kravitzovej (32) a Karla Glusmana (33) sa čoskoro skončí rozvodom.

03.01.2021 10:00
NY Premiere of Hulu's "High Fidelity" Foto: ,
Karl Glusman a jeho manželka Zoe Kravitz.
debata (4)

Dvojica ide od seba a chystá rozvod, informuje magazín „People“ s odvolaním sa na dostupné súdne dokumenty. Správu potvrdil aj hovorca Kravitzovej.

Zoë Kravitz údajne deň pred Vianocami podala žiadosť o rozvod. Dôvody nie sú bližšie špecifikované. V októbri 2018 pre magazín Rolling Stone prezradila, že sa zasnúbila. Glusman ju požiadal o ruku v ich obývacej izbe. „Bola som v teplákoch. Myslím, že som bola trochu opitá,“ vysvetlila herečka. Najprv ju objal a ona mala obavy, pretože jeho srdce bilo prirýchlo. Potom však Glusman pokľakol a vytiahol škatuľku s prsteňom.

V júni 2019 sa konala ich svadba v dome Kravitzovej otca, speváka Lennyho Kravitza v Paríži. Na slávnosti sa zúčastnili aj známe hollywoodske hviezdy, Kravitzovej kolegyne zo seriálu Veľké malé klamstvá – Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley či Nicole Kidman, ale napríklad aj herečka Marisa Tomei.

Zoë Kravitz je dcérou herečky Lisy Bonetovej. Účinkovala vo viacerých snímkach, medzi najznámejšie patria napríklad film X-Men: Prvá trieda, Divergencia, Mad Max: Zbesilá cesta či komédia Divoká babská jazda. Karl Glusman sa predstavil vo filmoch ako Love(2015), Neon Demon (2016) alebo Nočné zvieratá (2016).

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Zoe Kravitz #Karl Glusman

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....