Miley Cyrus bez okolkov: Nakupujem sexuálne hračky, slúžia aj ako bytová dekorácia

Speváčka Miley Cyrus je od rozchodu s Codym Simpsonom single. Ich vzťah sa skončil v lete.

04.01.2021 11:28
Speváčka Miley Cyrus na prehliadke Tom Ford... Foto: ,
Speváčka Miley Cyrus na prehliadke Tom Ford Jeseň/Zima 2020.
debata

Ako prezradila v rozhovore pre „Barstool Sports“, hojne nakupuje sexuálne pomôcky. „Mám rada sexuálne hračky. Kupujem si ich pre seba, ale nakoniec ich použijem na dizajn interiéru. Sex a interiérový dizajn patria skutočne k sebe,“ opísala 28-ročná hviezda.

Spevák Cody Simpson na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Spevák Cody Simpson na archívnom zábere. Spevák Cody Simpson na archívnom zábere.

Ako dodala Miley Cyrus v rozhovore, v súčasnosti je veľmi opatrná, pokiaľ ide o ľudí, ktorých si pustí do svojho života. „Pocit, že v osobnom živote niečo hrám, som mala len v okamihoch, keď už moje vzťahy prestávali fungovať,“ prezradila. „Preto povzbudzujem ľudí, aby dali na rozum aj v tejto oblasti – nestrácajte sa v emóciách, urobte si svoj prekliaty zoznam, spíšte si, čo niekto do vášho života prináša a čo z neho berie a následne urobte rozhodnutie. Ak nie ste šťastní, potom vzťah ukončite,“ znie rada speváčky.

S fešákom, 23-ročným Codym Simpsonom, tvorila Miley pár zopár mesiacov. V auguste 2019 sa Cyrus rozišla s manželom, hercom Liamom Hemsworthom. S ním si povedala „áno“ v roku 2018. O dôvodoch ich rozchodu sa špekulovalo a z času na čas sa k nemu obaja vyjadria pre médiá. Miley tak urobila aj nedávno v relácii Howarda Sterna: „Jednoducho, mali sme priveľa konfliktov. Keď prídem domov, chcem, aby ma niekto podržal. Nemám rada hádky ani drámu.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #Cody Simpson

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....