Dcéra Willisa a Mooreovej: Štyri roky som sa nedotkla alkoholu

32-ročná herečka Rumer Willis posiela odkaz nielen svojim fanúšikom.

07.01.2021 00:00
NYFW Fall/Winter 2020 - Tom Ford - Red Carpet Foto: ,
Herečky Rumer Willis (vľavo) a Demi Moore, dcéra s mamou vyrazili na prehliadku Toma Forda.
debata

Rumer Willis (32) sa štyri roky nedotkla alkoholu. Dcéra Brucea Willisa (65) a herečky Demi Mooreovej (58) si pripomenula špeciálne výročie selfie fotografiou a osobnou správou.

„Štyri roky bez alkoholu,“ oznámila pred časom svojim fanúšikom na Instagrame. Rumer vysvetlila, že je vďačná za to, že sa rozhodla byť sama sebou namiesto toho, aby sa stále rozveseľovala či samú seba znecitlivovala."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rumer Willis (@rumerwillis)

Willis sa vo svojom príspevku obrátila na všetkých, ktorí v súčasnosti bojujú so závislosťou a plánujú sa jej vzdať. „Každý deň treba riešiť jeden za druhým,“ napísala herečka. Ona sama nemá „všetky odpovede“, ale vie „čo fungovalo u nej“. "Vždy som tu, aby som poskytla podporu alebo len počúvala,“ dodala.

Aj jej mama, slávna herečka Demi Moore, opísala svoju závislosť v autobiografii Moja spoveď (Inside Out). Hollywoodska hviezda a kedysi najlepšie platená herečka na svete potvrdila tiež, že na začiatku kariéry mala výrazné problémy s alkoholom. Prezradila, že najviac jej pomohol s týmto démónom zabojovať nedávno zosnulý režisér Joel Schumacher. "Budem mu navždy vďačná,“ vyhlásila verejne Moore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Moore #Rumer Willis

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...