Karibiku v tomto čase neodolal ani Brad Pitt! Neuhádnete, s kým dovolenkuje

Okolo spoločnosti zbožňovaného Brada Pitta (57) je vždy poriadne horúco.

07.01.2021 00:00
Brad Pitt Foto: ,
Brad Pitt na archívej snímke.
debata (5)

Paparazzi číhajú na zábery, ktoré by vyvolali ošiaľ. Tento raz však dovolenka Brada Pitta zostáva menej sledovanou. Dôvod? Nedovolenkuje totiž so žiadnou ženou.

57-ročný herec vyrazil do Karibiku, do oblasti Turks a Caicos, podobne, ako mnoho ďalších celebrít v čase pandémie. Vychutnáva si tak krásne pláže, slnečné lúče či šnorchlovanie, počas ktorého ho zachytili aj fotografi. Spoločnosť na dovolenke mu tento raz robí Michael Peter Balzary (58), známy ako Flea, jeden zo zakladajúcich členov kapely Red Hot Chili Peppers, ako uvádza magazín People.

Slávni muži sú dlhoročnými priateľmi, okrem iného ich spája aj ich vášeň pre motorky. Ale spája ich aj ich práca pre charitu, v uplynulých mesiacoch napríklad spoločne rozdávali potravinovú pomoc pre rodiny, ktoré sa ocitli pre koronakrízu v núdzi.

Okolo nedávnej, augustovej dovolenky bývalého manžela Angeliny Jolie, bolo o čosi horúcejšie. Hollywoodskeho herca totiž fotografi zachytili, ako pristál na letisku Le Bourget pri Paríži, kde ho už pri súkromnom lietadle čakala sexi kráska, modelka Nicole Poturalski. Ako ukázal čas, žiaden nový vzťah sa z tohto výletu napokon nezrodil.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Karibik

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...