Smutná správa z Hollywoodu! Bond-girl Tanya Roberts naozaj zomrela

O úmrtí Robertsovej pôvodne médiá nedopatrením informovali o niekoľko hodín skôr, než k nemu skutočne došlo. Príčinou úmrtia je podľa herečkinho agenta a dlhoročného priateľa Mikea Pingela infekcia močových ciest, ktorá viedla k otrave krvi.

06.01.2021 10:32
Roger Moore, Tanya Robert Foto:
Roger Moore, Tanya Roberts (vľavo) a Grace Jones v bondovke Vyhliadka na smrť (A View to a Kill).
debata (5)

Vo veku 65 rokov zomrela na následky infekcie americká herečka Tanya Roberts, ktorá bola jednou z partneriek filmového Jamesa Bonda. Podľa agentúry AFP jej úmrtie oznámil jej agent.

Roger Moore a  Tanya Roberts v bondovke z roku... Foto: Profimedia
Roger Moore a Tanya Roberts Roger Moore a Tanya Roberts v bondovke z roku 1985 Vyhliadka na smrť.
O úmrtí Robertsovej pôvodne médiá nedopatrením informovali o niekoľko hodín skôr, než k nemu skutočne došlo. Príčinou úmrtia je podľa herečkinho agenta a dlhoročného priateľa Mikea Pingela infekcia močových ciest, ktorá viedla k otrave krvi.

Roberts bola prijatá do nemocnice v Los Angeles 24. decembra, keď vo svojom kalifornskom dome skolabovala po prechádzke so psom. Herečka zomrela v pondelok večer len o niekoľko hodín neskôr, než ju Pingel nedopatrením vyhlásil za mŕtvu vo chvíli, keď ešte ležala v kritickom stave v nemocnici.

Svoju filmovú kariéru začala Robertsová v 70. rokoch, keď sa prestala venovať modelingu a sústredila sa na účinkovanie v televízii a filmoch. V 80-tych rokoch sa Tanya Roberts, vlastným menom Victoria Leigh Blum, predviedla ako Julie Rogers (1980–1981) v kultovej sérii „Charlieho anjeli“. V roku 1981 sa vyzliekla pre titulku magazínu Playboy. O pár rokov neskôr hrala hlavnú rolu vo filme Sheena (1984) a objavila sa v mnohých ďalších snímkach.

Jej najslávnejšou úlohou bola bondovka Vyhliadka na smrť (A View to a Kill) po boku Rogera Moora, kde stvárnila Bond-girl Stacey Stuttonovú. Naposledy hrala Tanya Roberts v seriáli Tie roky sedemdesiate…

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Tanya Roberts

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...