Tento rozvod bude sledovať celý svet! Kim Kardashian a Kanye West manželstvo vzdali

Kim Kardashian a Kanye West sa podľa amerických médií definitívne rozišli a žiadosť o rozvod je už spísaná.

06.01.2021 15:10
People Kanye Raper Kanye West a jeho manželka... Foto: ,
Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian West na archívnom zábere.
debata (3)

Ako prvá o tom informovala stránka Page Six, nasledoval magazín People, ktorý takisto citoval svoj zdroj z okolia slávnej dvojice. Podľa zdroja sa West vyjadril v zmysle, že si je vedomý, že spolu skončili. Kim Kardashian chce priestor, aby si vedela zariadiť budúcnosť.

Ako píše Page Six, Kim Kardashian si údajne najala jednu z najslávnejších rozvodových právničiek, Lauru Wasserovú. „Kim je z manželstva hotová,“ cituje spomínaný portál svoj zdroj.

Osem rokov tvorili jeden z najsledovanejších párov sveta, z toho šesť už ako manželia. „Rozvod je neodvratný. Dvojica sa to snaží ešte tajiť, ale skončili spolu,“ cituje svoj zdroj aj denník New York Post.

Raper Kanye West  jeho manželka Kim Kardashian... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Raper Kanye West jeho manželka Kim Kardashian West. Raper Kanye West jeho manželka Kim Kardashian West.

Slovo rozvod sa okolo slávnej dvojice začal skloňovať už počas leta. Vtedy sa Kardashian vyjadrila k bipolárnej poruche svojho manžela Kanye Westa. Zároveň vyzvala médiá aj verejnosť, aby prejavili "súcit a empatiu“ voči nedávnemu výstrednému správaniu známeho rapera, ktorý v tom čase začal svoju kampaň ako kandidát do novembrových prezidentských volieb v USA. West, jeden z najlepšie zarábajúcich umelcov na svete, oznámil svoju prezidentskú kandidatúru na Twitteri 4. júla.

Dvojica sa zosobášila v roku 2014 a vychovávajú spolu štyri deti: 7-ročnú North, 5-ročného Sainta, 2-ročnú Chicago a Psalma (1). Dve deti vynosila Kim sama, dve páru vynosila náhradná matka. Manželstvom s Westom bezpochyby výrazne stúpol vplyv Kim Kardashianovej, mediálny, digitálny a ekonomický. V roku 2015 Kim Kardashian magazín TIME zaradil do zoznamu najvplyvnejších osobností planéty, dnes ju sleduje na Instagrame 198 milíonov ľudí.

Pre Kim Kardashian West ide o tretie manželstvo, pre Westa sa rozvodom skončí jeho prvé manželstvo. Podľa amerických médií nežijú v spoločnej domácnosti už rok.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Kanye West

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...