Nicole Kidman o manželstve: Bojujeme za náš vzťah, keď je to nevyhnutné

Nicole Kidman a Keith Urban sa postavili pred oltár v roku 2006.

08.01.2021 00:00
Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban Foto: ,
Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban.
debata

Hollywoodska herečka Nicole Kidman (53) sa o svojom manželovi, country spevákovi Keithovi Urbanovi, vyjadruje takmer výlučne v superlatívoch. Pred oltár sa postavili v roku 2006 a majú spolu dve dcéry – Sunday Rose (12) a Faith (10). Pre Kidmanovú ide o druhé manželstvo, v rokoch 1990 až 2001 bola vydatá za oscarového Toma Cruisea.

Ako vníma manželstvo s Urbanom? „Je jednoduché a zároveň komplikované,“ opísala slávna austrálska rodáčka pre magazín Bunte. „Milujeme sa a prežili sme toho spolu naozaj veľa. To je presne to, čo nás spája.“ Ak prídu isté ťažkosti, herečka sa nevzdáva. „Bojujeme za náš vzťah, keď je to nevyhnutné.“ Ako dodala, ich vzťah funguje aj preto, že svojho manžela si nesmierne váži.

Pred časom sa rozhovorila aj o ich ratolestiach. „Keď boli moje deti menšie, rodina bola mojou prioritou s ja som tak netrpezlivo nehľadala nové úlohy. Ale tieto zaujímavé charaktery, ktoré som hrala v poslednom čase, ktoré prežívajú toľko ťažkých a riskantných situácií, mi dávajú toľko energie a spokojnosti. Opäť mám chuť hľadať tieto úžasné úlohy,“ dodala pred časom pre "The Syndey Morning Herald“.

Kidman a Urban sa často ukazujú spolu na červených kobercoch, herečka často zdieľa zábery plné manželskej romantiky aj na svojom Instagrame.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Keith Urban

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...