OBRAZOM! Vojvodkyňa Kate oslavuje 39, takýto rok má za sebou

9. januára oslavuje manželka princa Williama narodeniny, 39 rokov. Uplynulý rok, poznačený bojom s koronavírusom, bol tak celkom iný nielen pre Kate, ale pre celú kráľovskú rodinu. Pripomeňme si Kate fotografiami.

09.01.2021 00:00
kate Foto: ,
Vojvodkyňu Kate bolo počas uplynulého roka na verejnosti často vídať práve s rúškom na tvári.
debata (1)
Január: Kráľovská rodina sa zmietala už... Foto: SITA/AP, Charlotte Graham
Vojvodkyňa Kate v náručí s 18-mesačným dieťaťom Sorayah Ahmadom počas návštevy Khidmat Centre v Bradforde. Január: Kráľovská rodina sa zmietala už niekoľko dní v problémoch, ktoré spôsobilo vyhlásenia princa Harryho a jeho manželky Meghan o rozhodnutí vzdať sa kráľovského postavenia a začať žiť vlastný sebestačný život. Trojnásobná mama Kate sa prvý raz od šokujúceho vyhlásenia princa Harryho a Meghan pred objektívmi objavila počas návštevy Khidmat Centre v Bradforde. Opäť prejavila svoju bezprostrednosť - vzala do náručia 18-mesačnú Sorayah Ahmadovú a materinsky sa jej prihovárala.
Február:  Na vyhlásenie cien BAFTA ako čestní... Foto: SITA/AP, Jeff Gilbert
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge prichádzajú na vyhlásenie cien BAFTA. Február: Na vyhlásenie cien BAFTA ako čestní hostia a zároveň patróni podujatia dorazili princ William a jeho manželka Kate. Jej biela kreácia s nadýchanými rukávikmi, definovaným živôtikom a zlatou výšivkou z nej robila neprehliadnuteľnú dámu. Bonusom tiež bolo, že Kate si obliekla model Alexander McQueen, ktorý mala na sebe už v roku 2012.
Počas sledovanej návštevy Írska v marci sa o... Foto: SITA/AP, Peter Morrison
Vojvodkyňa Kate z Cambridge si v Írsku skúsila takzvané írske rugby. Vznikli z toho skutočne vtipné fotografické momentky. Počas sledovanej návštevy Írska v marci sa o slovo prihlásili športové aktivity. Vojvodkyňa si spolu s manželom, princom Williamom, vyskúšali hurling. Ide o typický írsky šport, ktorý u nás veľmi známy nie je.
Vojvodkyňa Kate bola aj v roku 2020 sledovanou... Foto: SITA/AP
Kate Vojvodkyňa Kate bola aj v roku 2020 sledovanou dámou, čo sa týka vzhľadu. V marci prekvapila zmenou účesu. Kratší strih predviedla počas návštevy v Dubline, kde mala spolu s Williamom nabitý program.
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa počas roka 2020,... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa počas roka 2020, ktorý sa niesol v znamení ochorenia Covid-19, na verejnosti často ukazovala s rúškom. Najčastejšie ju bolo vídať v rúškach značky Amaia - charakterizuje ich jemný kvetinkový vzor.
V máji sa trojnásobná mama Kate dočkala aj... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Vojvodkyňa Kate z Cambridge pred návštevou detského centra Baby Basics Sheffield. V máji sa trojnásobná mama Kate dočkala aj zaujímavého víťazstva v prieskume, v ktorom si Briti volili „najviac cool a inšpiratívnu ženu na svete“. Sympatická vojvodkyňa predbehla aj kráľovnú Alžbetu II. či vojvodkyňu Meghan. Vzťah Kate s vojvodkyňou Meghan bol počas roka 2020 v médiách neustále "prepieraný".
Vojvodkyňa Kate na zábere, ktorý zverejnil... Foto: SITA/AP
Britain Royals Vojvodkyňa Kate na zábere, ktorý zverejnil Kensingtonský palác v júli 2020. Trojnásobná mama uviedla v spolupráci s BBC nový vzdelávací program Tiny Happy People zameraný na rozvoj komunikačných schopností u detí.
Vojvodkyňa Kate sa v októbri objavila na... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
kate Vojvodkyňa Kate sa v októbri objavila na špeciálnom pracovisku nadácie „Tommy's“, ktorá spolufinancuje výskum príčin predčasne narodených detí či spontánnych potratov počas tehotenstva. Zároveň podporuje rodiny, ktoré si takýmito udalosťami prešli. Pre trojnásobnú mamu išlo bezpochyby o extrémne psychicky náročné podujatie.
Rok 2020 sa niesol pre pandémiu aj v znamení... Foto: SITA/AP
vojvodkyňa Kate Rok 2020 sa niesol pre pandémiu aj v znamení práce z domu a obmedzenia pohybu. Kate sa často Britom prihovárala práve prostredníctvom Instagramu, na ktorom zverejňovali s Williamom rôzne videá, ako aj poďakovania zdravotníkom.
Vojvodkyňa Kate a princ William boli v decembri... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge počas návštevy Cardiffu. Pohľady, ktoré vrhala Kate na Williama, pôsobili naozaj romanticky. Vojvodkyňa Kate a princ William boli v decembri na trojdňovom turné po Anglicku, Škótsku a Walese. Cestu, počas ktorej precestovali zhruba 2 000 kilometrov, absolvovali vlakom.
Britský princ William a vojvodkyňa Kate sa v... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
kate, william, charlotte, louis, george Britský princ William a vojvodkyňa Kate sa v decembri s ich ratolesťami zúčastnili na vianočnom predstavení v Londýne. 5-členná kráľovská rodinka sa prvý raz spoločne predviedla na červenom koberci.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #narodeniny

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...