To je veselé! Michelle Hunziker naučila profesionálne pózovať aj svojho psa

O tom, že sexi štyridsiatničke Michelle Hunzikerovej to pred kamerou pristane, niet pochýb.

10.01.2021 13:30
Moderátorka  Michelle Hunziker Foto:
Moderátorka Michelle Hunziker.
debata

Moderátorka Michelle Hunziker (43) je na Instagrame naozaj aktívna a svojich takmer 5 miliónov fanúšikov neustále zásobuje novými a novými zábermi. Veselá fotografia sa jej podarila práve v týchto dňoch. Niekdajšia modelka a vychytená moderátorka naučila pózovať aj svojho psa.

Hunziker, oblečená vo výraznej zelenej farbe drží v náručí svojho psa, ktorý má na sebe fialový overal. Majiteľka a jej pes tak navzájom skvelo kontrastujú. Fanúšikom však do očí udrelo takmer bezchybné pózovanie štvornohého miláčika, ktorý vyvaľuje oči do objektívu. O vtipný záber tak mala krásna trojnásobná mama postarané.

Okrem pózovania so psom však obľúbená blondínka ponúkla aj vianočné zábery rodiny Hunziker-Trussardi. Do objektívu sa pozerajú jej tri dcéry – dve menšie, Sole (7) a Celeste (5), ktorých otcom je dedič módneho impéria, Tomaso Trussardi (37). Nechýba však ani dvadsiatnička Aurora Ramazzotti, ktorej otcom je známy taliansky spevák, Eros Ramazzotti, ktorý žil s Hunzikerovou v manželstve v rokoch 1998 až 2002.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...