Okolo novej romance je v Hollywoode horúco! Vymenila Wilde otca svojich detí za zajačika Stylesa?

Rok 2021 sa začal aj sledovanou romancou Stylesa a Wildeovej, keď ich paparazzi zachytili bol po boku.

11.01.2021 00:00
Olivia Wilde a Harry Styles. Foto:
Olivia Wilde a Harry Styles.
debata (2)

Kedy sa však začala ich láska? A môže za rozpad herečkinho dlhoročného vzťahu s Jasonom Sudeikisom (45)? Sledovaný herecký pár, Wilde a Sudeikis, oznámili v roku 2020, po deviatich rokoch, svoj rozchod. Od roku 2012 boli dokonca zasnúbení, pred oltár sa ale spoločne nikdy nepostavili.

Olivia Wilde a  Jason Sudeikis počas udeľovania... Foto: SITA/AP
Olivia Wilde a Jason Sudeikis Olivia Wilde a Jason Sudeikis počas udeľovania Cien americkej filmovej kritiky (Critics' Choice Awards).

Ako informuje magazín People, dvojica však bola spolu ešte začiatkom jesene. V tom čase sa mal začať románik Wildeovej s mladým spevákom, Harrym Stylesom. „Jasona sa dotklo, že Wilde a Styles ľuďom podsúvajú nepresnú časovú os, ktorá nesedí. Chcú, aby ľudia uverili, že ich románik sa začal až vtedy, kedy sa definitívne skončil jej vzťah so Sudeikisom,“ cituje People zdroj z okolia niekdajšieho páru, ktorý spoločne vychovával dve deti – Otisa (6) a Daisy (4).

Harry Styles. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Harry Styles Harry Styles.

Zdroj dodal, že problémy vo vzťahu sa vyhrotili v období, kedy Wilde začala pracovať ako režisérka na filme Don't Worry, Darling. Pred kameru sa postavil aj 26-ročný fešák Styles, Wilde v snímke hrá takisto. Film začal vznikať v septembri, v novembri pár Wilde a Sudeikis ohlásil oficiálne rozchod. S dodatkom, že ich cesty sa rozdelili už začiatkom roka 2020. Podľa People bol Sudeikis z romance Wildeovej a Stylesa celkom zničený, pretože veril, že ich vzťah sa dá opäť do poriadku.

Styles a Wilde už boli niekoľkokrát zachytení spolu, dokonca si prejavovali aj nežnosti na verejnosti. Ako informuje Us Weekly, Harryho mala očariť „inteligencia a nezávislá povaha“ o desať rokov staršej Wildeovej.

Harry Styles mal v minulosti po boku slávne ženy ako Taylor Swift, Kendall Jenner či s nedávno zosnulú moderátorku Caroline Flack. V čase, keď s ňou randil, mal 17 rokov, ona 32.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde #Harry Styles

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...