Najsexi muž sveta ukázal novú lásku! On je šťastný, fanúšikom zlomil srdcia

Magazín mu People mu prisúdil minulý rok titul najsexi muža sveta. A spolu s ním dostal od médií aj dodatočnú prezývku - zvodný starý mládenec. Aj to sa však u herca Michaela B. Jordana zmenilo.

11.01.2021 14:13
Herec Michael B. Jordan na zábere z roku 2019. Foto: ,
Herec Michael B. Jordan na zábere z roku 2019.
debata (4)

Hrdina filmov Creed či Čierny panter na svojom Instagrame oficiálne potvrdil svoj nový vzťah, o ktorom sa špekulovalo už od Dňa vďakyvzdania. Na sociálnej sieti zverejnil dvojicu záberov s partnerkou Lori Harveyovou, ktorá nie je pre svet amerického šoubiznisu neznáma. Je totiž dcérou známeho moderátora Steva Harveyho a v minulosti randila napríklad s raperom Future-om.

Tridsaťtriročný Jordan je na fotografii, ktorá len veľmi nejasne zachytáva pár na temnom pozadí, v tesnej blízkosti pôvabnej partnerky. Vyzerá to akoby si ju práve chystal pobozkať. K záberom pridal len stručný komentár – emotikon so srdiečkom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

Nadšenie z novej lásky však zjavne nezdieľajú úplne všetci – teda aspoň, čo sa týka hercových fanúšikov. Niektorí dokonca s humorom komentovali, že sa im „zrútil aj rok 2021“. „Moje srdce je zranené. Dúfala som, že rok 2021 bude lepší a teraz toto,“ komentuje zase ďalšia z fanúšičiek. „Ale je to pekný párik. Nech sú šťastní,“ pridali sa ďalší.

Herec Michael B. Jordan.
Herec Michael B. Jordan na premiére filmu...
+10Herec Michael B. Jordan.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Michael B. Jordan

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....