Megan Fox je už zabudnutá! Briana Austina Greena opantala sexi tanečnica

Okolo rozchodu manželského páru Briana Austina Greena a Megan Foxovej bolo počas leta naozaj horúco.

12.01.2021 00:00
megan fox Foto: ,
Manželia Megan Fox a Brian Austin Green na archívnej snímke.
debata

Krásna čiernovláska dala otcovi jej troch detí zbohom a zahorela láskou k raperovi Machine Gun Kellymu. Green, hviezda seriálu Beverly Hills 902 10, už takisto nie je opustený. Po jeho boku je profesionálna tanečnica, v USA známa zo šou Dancing With The Stars, Sharna Burgess.

Ako 47-ročný herec prezradil pre „Access Daily“, dohromady ich dala jeho manažérka. „Áno, máme rovnakú obchodnú manažérku a ona mi jedného dňa povedala: ‚Hej, mám klientku, s ktorou by si sa mohol stretnúť‘. Súhlasil som, že sa s ňou stretnem,“ dodal herec.

Medzi dvojicou to zjavne zaiskrilo, keďže ich kroky smerovali na spoločný výlet na Havajské ostrovy. A hoci svojej romanci nedávajú zatiaľ žiaden prívlastok, Green na adresu tanečnice povedal, že je úžasná žena. „Havaj je skvelé miesto a momentálne to medzi nami funguje. Viete, je to zatiaľ čerstvé, takže tomu nedávame nejaké špeciálne názvy, skutočne si užívame vzájomnú spoločnosť. Sharna je nesmierne zodpovedná, milá a starostlivá, súcitná a zábavná.“

Megan Fox s Greenom začali randiť v roku 2004 a následne sa zasnúbili. Zrušenie zásnub prišlo v roku 2009, no už nasledujúci rok boli znovu spolu a dokonca sa zosobášili počas intímneho obradu na pláži. V roku 2015 požiadala Megan Fox o rozvod, ale toto podanie nakoniec aj zrušili. Partneri sa k sebe vrátili, majú spolu troch malých synov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Brian Austin Green

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...