Dátum je daný! Harry a Meghan plánujú cestu do Británie

Po dlhých mesiacoch sa črtá konečne kráľovské stretnutie! Princ Harry a vojvodkyňa Meghan už plánujú cestu do Veľkej Británie.

12.01.2021 00:00
meghan Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan - archívna snímka.
debata (1)

Po mnohých špekuláciách o možnom dátume ich príchodu to má byť jasné! Princ Harry (36) a vojvodkyňa Meghan (39) plánujú návrat do Anglicka, aby oslávili 95. narodeniny kráľovnej Alžbety II. Podľa informácií nedeľníka Sunday Times sa dvojica zúčastní na impozantnej vojenskej prehliadke „Trooping the Colour“ 12. júna, ktorá sa koná na počesť narodenín kráľovnej Alžbety II.

Sunday Times uvádza, že kráľovská rodina je pripravená oslavy prispôsobiť situácii v súvislosti s pandémiou. Ako to bude vyzerať v júni sa však predpovedať nedá. Počas vianočných sviatkov sa údajne Harry rozprával so starším bratom, princom Williamom (38), ako prezradil zdroj z Kensingtonského paláca pre „Entertainment Tonight“. „Počas vianočných a novoročných sviatkov medzi sebou chatovali a obe rodiny si navzájom poslali vianočné darčeky,“ píše spomínaný portál.

Zatiaľ, čo William a Kate prežili sviatky vo vidieckom sídle Anmer Hall, princ Harry s rodinou ich strávili vo svojom kalifornskom dome. V lete sa presťahovali z Los Angeles do Santa Barbary, ich rozľahlý dom s pozemkom sa nachádza v luxusnej štvrti Montecito. Dvojica zaň zaplatila takmer 15 miliónom dolárov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...